Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

24.12.2013

Rauhallista Joulua & Onnea Uudelle Vuodelle 2014!

Kiitos kaikille ystäville ja tutuille kuluneesta vuodesta! Vuosi oli tapahtumarikas, paljon iloa ja jonkin verran myös surua mutta yhtäkaikki muistelemme kulunutta vuotta lämmöllä.

Harrastusrintamalla treenattiin paljon ja taidettiin saada jokunen onnistuminenkin: Allin EVL kisastartista 2-tulos; Nooalle tokon VOI-luokasta 1-tulos, JK1 ja serti kesän näyttelystä; Manulle HK2 ja HK3 tulokset kesällä.

Vuoden yksi suurimmista jutuista oli Allin toinen pentue, josta saimme kuusi kaunistakin kauniimpaa ja metallisen kovaa bordercollien pentua. Kaikki pennut pääsivät hyviin ja harrastaviin koteihin ja meille tämä pentue tarkoitti kaiken muun lisäksi uusiin ihaniin ihmisiin tutustumista.

Ikäviin tapahtumiin lukeutuu tietenkin Ruipan loukkaantuminen ja jalanleikkaus, vamma joka ei ole leikkauksenkaan jälkeen alkanut parantua toivotulla tavalla. Tästä syystä Ruippa siirtyi eläkkeelle ainakin agilitystä ja siinä lajissa Ulpukka astui Ruipan suuriin saappaisiin. Paimennuksessa ei tule ikinä olemaan ketään joka voisi Ruipan tilalle astua, yrittää voi mutta on vain yksi Ruippa.
Osba papparaiselta ei mitään koepäivityksiä, Ossi on nauttinut kivuttomista päivistä ja voi paksusti. Toivottavasti jaksaa teutaroida meidän lauman bossina vielä monen monta vuotta!

Me vetäydymme nyt viettämään ansaittua joululomaa ja toivottelemme kaikille rauhallista Joulun aikaa ja nähdään ensi vuonna uusien tuulien puhaltaessa.
Ensi vuodelle on suunnitelmia kaikenmoisia! Niin paljon, että saa nähdä miten kaikki saadaan yhteen vuoteen mahtumaan :) Koirien päänmenoksi mielessä semmoista että:

Ossi-paappo saa jatkaa eläkeläispäiviensä viettämistä ja toivon, että nivelrikko pysyy yhtä stabiilina kuin tänä vuonna eikä aiheuta paapolle kipuja.

Manun kanssa on suunnitelmat vähän auki vielä, eiköhän me jokunen hakukoe ja ainakin kaksi jälkikoetta vuoden aikana käydä. Palveluskoirapuolella mennään vahvasti Manun kanssa, eikä edes vilkuilla vieraisiin pöytiin.

Allille olisi tarkoitus pitkästä aikaa muistuttaa mitä se toko olikaan ja koittaa päästä muutamaan EVL-kokeeseen kisailemaan jossain vaiheessa vuotta. Agilityssä olisi tavoitteena agilitystartti kevään aikana mutta voi se venyä kesällekin, eikä haittaa yhtään.

Ruippa, mun pieni paimenpoika on kipeä joten ainoa suunnitelma on saada se murheenkryyni koipi kuntoon ja kivuttomaksi, sen jälkeen kattellaan mitä tehdään vai tehdäänkö mitä.

Nooan kanssa mennään EVL-luokkaan kisailemaan ja jälkikokeissa koitetaan päästä sinne voittajaluokkaan.


Mitäs muuta.... odotellaan ensi vuoteen :)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti