Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

1.12.2013

Joulukalenteri on avattu

Sieltä aukesi sunnuntaille yllättäen vähän treenin tynkää eli agilityä ja tokoa. Allin kanssa mentiin aksailemaan hallille puolelta päivin ja meitä oli vain kaksi tänään treeneissä. Eipä haittaa, saatiin hyvät estetreenit aikaiseksi.

Allin kanssa teen kontakteja tupperwaren avulla ja kah, se vaikuttaa aika oivalta tsydeemiltä tuolle pikku kikkailijalle. Tupperwareja käytän sumeilematta hyväkseni myös kepeillä ja mikä ettei, näytti toimivan siinäkin! Meidän salainen aseemme onkin tupperware :)
Allin kanssa aloitin keppejä 2 by 2 tekniikalla, eipä sovellu sille. Sitten koitin keppejä verkoilla, joo, ihan ookoosti mutta nyt luulen, että olen löytänyt sen tekniikan mikä on Allille paras eli kujakepit! Joo, niillä me lähdetään työstämään tuota hommaa eteenpäin, katotaan miten meijän käy.

On se Alli vaan ihme otus, pari viikkoa takaperin veti päin rengasta tosi pahan näköisesti mutta eipä se mikään pehmeä ole, ei ole muistavinaan koko hommaa vaan ihan yhtä innoissaan menossa tekemään rengasta. Tehdään rengasta nyt ihan yksittäisenä esteenä, eli ei mitenkään vauhdin kanssa vaan ihan vaan pelkkää rengasta, kiitos Annen kannustusten. Samoin vaihdoin siinä käskysanan ettei vahingossakaan sekota sitä tavalliseen hyppäämiseen.

Nooalla on nyt meneillään uhmis part two vai onkohan tämä jo part III. Se ei näy oikeastaan muualla kun mun kanssa tekemisessä ja lauman isompia poikia härnätessä. Manu otti männä viikolla vähän hikeä Nooan kiukutteluista ja se on jo paljon se jos Manulta menee kuppi nurin. No, onneksi pieni iso mies saatiin kuriin ja nuhteeseen ja yhteiselo jatkuu normaalin lunkisti.

Nooan tokot/tottikset sujuu siinä mielessä hyvin, että mielentilatreeni on tuottanut jonkun verran tulosta, mutta ei olla ihan sillä tasolla missä haluaisin sen olevan. Mun pitää laittaa mietintämyssy päähän ja pohtia tosi tarkkaan miten treeneissä edetään. Päivittäinen treenisuunnitelma, kuulostaa hyvältä.
Liikkeistä painitaan ohjatun noudon, kaukojen ja ruudun kanssa, ne vanhat tutut ja samat. Eniten silti itseä häiritsee se mielentila, liian kiihkeä lienee oikea sana kuvaamaan sitä. En ajatellutkaan sen olevan helppoa tai nopeaa mutta en malttaisi odottaa, että jotain konkreettista alkaa näkyä.

Joulukalenterin kakkosluukussa on jo suunnitelma, huomiselle siis toko-treenien lisäksi vähän jotain extraa Nooalle ;)


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti