Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

15.12.2013

At home on the road

Kävin Messarin näyttelyssä shöppailemassa, eikä muuta. Ahdisti pelkkä ajatuskin, että olisi pitänyt olla oman koiran kanssa siellä kolme päivää putkeen, nou vvei housei! Kyllä me vielä joku päivä mennään taas Messariinkin mutta nyt säästettiin kalliit ilmomaksut muihin menoihin, kuten shöppailuun :)
Messarista tarttui mukaan Allille uusi panta ja talutin missä heijastimet, jotta näkyy missä se pikku apina papina seikkailee pimeällä; palkkausvälineitä ja nameja. Koiranpetejä olisin tarvinnut mutta ei siellä oikein mitään sen kummempaa ollut sillä osastolla.

Viikonloppu oli busy, busy, busy mutta ehdin pikkuisen kuitenkin treenaailemaan.

Nooan kanssa tokoiltiin ja vireen kanssa vielä sumplitaan, mutta nyt olen itse päässyt jyvälle mitä olen tehnyt väärin ja mihin pitää keskittyä jatkossa. Kyllä se oikea muudi sieltä vielä saadaan jokaiseen liikkeeseen. Kokeisiin tekisi jo mieli, mutta ei vielä, kyllä tässä vielä jonkun aikaa kuluu kunnes voisi uskaltaa kokeilla koesuoritusta. Pitäisi päästä tekemään jo vähitellen kokonaisuuksiakin, kun tehdään niin paljon liikkeitä palasissa, että että unohtuu aina välillä pistää liikkeet valmiiksi. Tulevana viikonloppuna on sitten taas varsinaista koulutustakin, paneudutaan silloin pariin ongelmakohtaan tietyissä liikkeissä. Josko sitä pakettia alkais vähitellen saada kasaan.

Allin kanssa tehtiin viikonloppuna estevarmuutta ja oli meillä ohjatut ratetreenitkin mutta niistä ei oikein mitään raportoitavaa.
Rengas menee jo hyvin niin, etten ole itse lähelläkään rengasta ja se silti suorittaa sen itsenäisesti. Se itseasiassa tykkää renkaasta hirveesti, mikä on ollut hassu huomata. Vähitellen rengaskin otetaan rataan mukaan.
Pujottelussa tein tällä kertaa pelkkien ohjureiden kanssa ja niillä se menee ihan kivasti, mutta huomasin, että kun Alli on "väsynyt"pitkän treenin jälkeen niin alkaa oikoa, kun ei oikein enää viitsis, pikku biaatch. :)

Hiotaan nyt sitä pujottelua kuntoon ja niitä kontakteja. Alkaa kyllä vähän ahistaa, kun ei päästä koskaan oikein tekemään rataa, kun ne kontaktien alastulot ei ole vielä varmat. No, treeniähän se vaan vaatii. Tai no, oikeesti voitaisiin tehdä rataakin, mutta sitten ne kontaktit paukkuu, eikä ole mitään järkeä opettaa tekemään väärin eli ei ehkä ihan vielä. Pitääpä konsultoida mun personal aksakoutseja muuten tästä asiasta :).
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti