Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

16.12.2013

Tylsää treenipäivitystä vaan

Ettei tarvi tulla tänne lukemaan mitään uutta ja ihmeellistä, kun semmosta ei ole...

Huijasin, onpas! :)  Tämän illan treeneissä oli sekä hyviä, että huonoja viboja. Onneksi mulla on joustavat treenikaverit, sain meinaan toko/tottis vuorolla hallin sivulla treenata Allin kanssa aksakeppien pujottelua. Verkkojen kanssa mentiin tänään ihan pelkästään ja yksi kaveri tuli jeesimään toiseen päähän namikipon kanssa jotta saatais Alli etenemään kovaa eteenpäin.

Aluksi Alli oli tahmea kun jäi kippoon kiinni ja yritti oikoa palkalle mutta kun ei päässyt päämäärään ennenkuin homma tuli tehtyä oikein niin lamppu selkeesti syttyi ja sitten se alkoi pinkoa pujottelua ihan urakalla!
Pidettiin pujottelusta tauko ja treenasiin Nooaa välissä ja sitten ihan lopuksi vielä Alli halliin ja kepeille.

Toisella kiekalla Alli oli ihan kikseissä heti halliin tullessa. Se oli ihan villllllinä ja korvat luimussa meni pujottelemaan ja se mikä oli hienoa, näin että se haki rytmitystä siihen pujotteluun!! SE oli läpimurto! Otin yhden verkon keskeltä pois ja silti se meni lujaa ja rytmikkäästi kepit loppuun saakka. Jesh!! Alli on ihan killeri!!! Eihän se tarkoita sitä, että nyt se osaa ne vaan se tarkoittaa sitä että lamppu on syttynyt ja se on se ensi askel matkalla kohti pujottelua hyvässä muudissa, mahtavaa!

No jos hyvää lukijaa alkoi jo ärsyttää huutomerkkien määrä ja turhanpäiväinen iloittelu niin nyt sitten saatte mielellenne tyydystystä siitä, että Nooan kanssa eteneminen tyssääntyi tänään treeneissä. Ottaa ihan päähän kun kaikki näytti jo tosi hyvältä mutta nyt sitten en saanutkaan pidettyä sen intoa kahleissa. Pöh. Ärsyttävää, kun ainoa ongelma on se viretila nimenomaan perusasennossa ja seuraamisessa.

Huomenna mennään taas treenaamaan ja koitetaan saada jokinlainen suunnitelmallisuus tähän hommaan. Tuntuu että on tehty vähän silleen kevyesti, nyt pitää saada kunnon tatsi tähän hommaan ja lopettaa tuommoinen pelleily. Otetaan videokamera mukaan ja tehdään sen perusteella analyysit joka liikkeestä ja niiden ongelmakohdista ja suunnitelma miten ne saadaan ratkottua / vietyä koulutus maaliin.

Manukin tottisteli, vähän hömpötteli. Ei vanhalle koiralle enää uusia temppuja, kuhan pöllöiltiin. Manu on lahjakkasasti unohtanut mitä tarkoittaa liikkestä istuminen. Pitää varmaan tyhjentää sen anaalit ja koittaa sitten uudelleen, josko se on joku fyysiologinen juttu tai sitten hän ei vaan todellakaan ymmärrä mitä istu tarkoittaa :)


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti