Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

12.1.2014

All the right things in all the right places!

Nooalla nimittäin, kaikki palikat oikeilla kohdillaan, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin :)

Vuosi pyörähti koirarintamalla käyntiin näytelmillä. Nooa kävi tänään Lahden kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina Pirjo Aaltonen ja arvostelu kuuluu seuraavasti:

"Komea uros jolla hyvät mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Sopusuhtainen rakenne. Hyvä pään vahvuus, hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä runko. Tehokkaat, tyypilliset sivuliikkeet, kapeat takaliikkeet, hyvät edestä."

ERI KÄK1 SA PU1 SERT SERT FI MVA


Nooa valioitui käyttöluokasta Suomen Muotovalioksi. Aika hienoa!!

Ei sille mitään voi mutta aina näinä hetkinä tulee mieleen ne ekat hetket kun Nooa pulpahti maailmaan, meijän pieni villipossu :)

Nooa on raamikas ja komea uros, sitä ei käy kieltäminen, mutta onneksi sen sydän on myös kultaa. Nooa kulki näyttelypaikalla häntä heiluen ja kaikki oli kiva moikata ja kun pörähtelijöitä tuli vastaan niin sitten vaan katsottiin toiseen suuntaan ja matka jatkui yhtä iloisissa tunnelmissa.Odoteltiin siinä ryhmäkehiä iltapäivästä kun kaksi pikkupoikaa tulivat kysymään saako sitä silittää. No tokkiinsa ja pojat sitten rohkeasti Nooan "kimppuun". Nooa nojautui poikiin kiinni ja oli niin silmät sirrilään ja jossain välissä kellistyi lattialle ottamaan vastaan masurapsutuksia. Poikien äiti tuli lastenvaunujen kanssa siihen jutustelemaan ja Nooa tietenkin sai kehuja luonteensa puolesta.

Mikäs tässä, sitä vastamäkeä kun tuntuu olevan aina edessä niin tämmöiset pienetkin jutut ja ilon aiheet otetaan ilolla vastaan ja ällösöpöillään vähän aikaa :)

Sitten jos siirrytään Nooan kehuista muihin kasvatti-juttuihin niin meillä on käynyt vuoden vaihteessa vierailulla muutama kasvatti, Jura, Keita ja Näbben kävivät viihdyttämässä meidän päiviä joululoman aikoihin. Tässä vähän tunnelmia vierailuilta, kännykällä osa räpsittyjä joten laadusta ei voi puhua...


Kuin kaksi marjaa <3


Alli on komennettu poseeraukseen, mutta Näbben ei vielä ymmärrä
että kameran edessä pittee niiata eikä kiusata poseeraavia!


Jura isojen poikien ja mutsin kanssa metsällä


Jura ottaa iskästä ja isoveikasta mallia


Jura ja puoliveli Nooa


Keita & Nooa
Näiden sisarusten aivoissa liikkui... ei mitään, ei mittääännnn.... :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti