Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

22.1.2014

Get your act together...

Pitäis vissiin ryhdistäytyä tän bloggaamisen kanssa. Tulin tähän koneelle ja tässä olen nyt juorunnut pari tuntia puhelimessa ja hengaillut FB:ssa mutta yhtään sanaa ei ole näppäimistö suoltanut blogiin. Paitsi nyt. Sämpylä katselee kissapuun päältä mun touhuja ja pyörittelee päätään. Juuri niin. Käyppäs takaisin nukkumaan karvakerä.

Pakkaspäiviä ja treeniä. Nyt kun jengi värjöttelee mökeissään pakkasella niin me ollaan käyty hallilla treenaamassa ihan omassa rauhassa. Hakuporukan kanssa on kimppatottikset myös pyörähtäneet käyntiin ja on ollut kyllä tosi kivaa. Manukin on ihan intoutunut :)
Hakumettässä ei nyt olla käyty pariin viikkoon pakkasten (siellä ei varpaat tarkene näillä asteilla) ja meidän muiden menojen vuoksi. Mikäs tässä, kyllä sitä sitten taas ehtii kun kevät tulee.

Nooan kanssa tokotellaan oikein olan takaa. Ruutu ja ohjattu nouto on vaatinut yllättävän paljon mun aikaa, hermoja ja no, hermoja... Nooassa on semmoista potkua, että vaikka treenit menee piän mäntyä niin pakko kait sitä on silti salaa myhäillä, että tuo on mun tekosia. Joo, ei se ole mikään nallekarhu, kilttihän se on mutta touhukkuutta ja omaa tahtoa löytyy, eikä hän häpeile sitä näyttää. Tahtoa, sitä siis. No joo mutta duunia tehdään että saadaan homma pakettiin. Sosiaalisen palkan merkitystä on nostettu koko ajan ja ihan ookoolta näyttää. Tai no ei ehkä just näytä mutta kyllä se siitä.

Allin kanssa aksat. Takaakiertoja on tehty kuivaharjoitteluna ja myös pienen radan pätkän kanssa ja ihan hyvällä mallilla mutta treeniähän se kaipaa. Kontaktit on hyvässä kunnossa.
Tänään oli Lotan treenit taas ja kotiläksynä ohjaukseen tuloja. Semmonen hyvä vinkki tähän väliin, että auttais kyllä koiraa jos se liike jatkuis ja "kutsuis" sen koiran siihen ohjaukseen. Pöh.
Pujottelussa saatiin myös kotiläksyä eli ohjureita avuksi ja tehdään sisäänmenoja ja ulostuloja eri kulmista ja suoraan valssiin tulemiseen yms yms. Eli ei ihan heti olla kisoihin sitten kuitenkaan menossa. Mä hinkkaan varmaan Allin kanssa yhtä kauan tota aksaa kun Nooan kanssa on hinkattu EVL-liikkeitä.... eikä meinaa valmista tulla ei sitten millään. Tekisi mieli sanoa, että "vika" on koirissa mutta ei samperi, kyllä se vika on ihan jossain muualla, en lähde kuitenkaan spekuloimaan, että missä sitten... :)

Tähän loppuun kuvia talvesta 2014..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti