Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

2.4.2016

Eläimellistä treeniä!

No jop tokkiinsa, kun on lähtenyt vaihdikkaasti tämä kevät vauhtiin!
Kurpitsa on tähän päivään mennessä ajanut kuusi jälkeä ja ehdittiin aloitella jo esineruutuakin. Kyllä vain, pieni mies noutaa esineitä metsästä ja hei, pieni miekkonen tuo ne esineet mulle käteen, ou jee! Eihän se ihan tyylipuhdasta ole, mutta sou not, tästä se vaan alkaa.

Tänään oltiin sitten kentällä treenaamassa ja Nooan toko-treenin jäljiltä jäi tötteröitä, hyppyesteitä ja ohjatun kapulat kentälle lojumaan. Touhusin siinä sitten jotain muuta ja Kurpitsa hihhuloi kentällä Maukka-kissan kanssa. Yht äkkiä ihmettelen, kun Kurpitsa tulee mun jalkoihin ja tunkee väkisin mun eteen ja kas, sehän toi mulle ohjatun kapulaa! Härregyyden! Minä ottamaan sen siltä ja namiskuukkelia siinä sitten palkaksi. Meijän vaavi osaa noutaa <3 Mikäs siinä, vahvistamme noutoa sekä kentällä kapuloilla, että metsässä esineillä. Kyllä treeneihin saa kivasti monipuolisuutta kun nouto on edes alkeellisesti hanskassa.

Nooan kanssa tänään siis TOKO-treeniä ja ohjelmassa oli kiertohässäkkää, seuraamista, ohjattua ja luoksetuloa. En viitsinyt tehdä muita, kun tunnaria ja kaukoja voidaan tehdä omassa pihassa niin jätin ne sitten tekemättä ja unohdin lopulta kokonaan. No, päivä on uusi huomenna. Nooa teki ihan hyvässä muudissa ja kiltisti teki mitä pitkin. Kiertohässäkässä ne kapulat on sille super paha paikka, kun niiden ohi pitää vaan mennä eikä niitä saa ottaa, vaatii enemmän treeniä kun mitä ollaan viime aikoina tehty. Vaatii niin paljon palastelemista se liike, että siinä treenaa oikeastaan kolmea liikettä yhden liikkeen sisällä. Tosi työlästä.

Huomenna jatkuu sitten taas paimennustrenit, Kurpitsa on tulessa mutta tällä kertaa en ota Ruippaa. Meillä on kasvattien paimennuspäivä niin en pysty seuraamaan kasvattien edistymistä jos treenaan kahta omaa koiraa. Ruippa pääsee tulille toivottavasti taas ensi viikolla. Kurpitsa pääsee tod. näk paimennuksen lisäksi huomenna vielä jäljelle ettei se homma pääse unohtumaan. Jälki treeni on ohjelmistossa vain jos keli on hyvä. Siinä samalla voisi Nooalle ottaa vähän EK juttuja. Maanantainahan sillä on kuitenkin haku-treenit niin pieni näpertely sunnuntaille tekee hyvää.

Manu ja Alli on vielä toipilasosastolla joten heille ei treenejä eikä pitkiä lenkkejä. Katsotaan sitten tilanne uudestaan kun lääkekuurit on ohi ja tikit poistettu.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti