Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

3.4.2016

Treeniä, mitäs muuta!

Tänään oli siis paimennuspäivä Woollandiassa Marikan koulutuksessa ja kasvattien kanssahan se päivä meni kuin siivillä! Sattui tuuri ettei satanut treenien aikana, aamulla meillä tuli räntää ja matkalla se muuttui sateeksi.

Kurpitsasta mulla ei ole kuvia niin laitetaan tuohon loppuun sitten kuvia kasvateista, se käy hyvin :)
Kurpitsa on kovin kiinnostunut lampaista, vauhtia on sen verran, että vähän muutettiin treenisuunnitelmaa. Sytyttelyähän tämä kaikki on mutta senkin voi tehdä ajatuksella. Seuraavan kerran päästään lampaille varmaan about parin-kolmen viikon päästä ja treenipläni on jo muhimassa päässä. Kurpitsa oli hyvä poika!

Illalla oli vielä Nooan toko-treenit ja tehtiin kolmessa osassa liikkeitä. Ihan hyvin meni. Onhan se säätämistä ja korjailemista noiden uusien liikkeiden kanssa ja vähän vanhojenkin, mutta semmostahan se treenaaminen on, ei ne liikkeet ole koskaan valmiita.

Huomenna jatkuu Nooan toko-treenit ja varmaan mennään tekemään jotain maastoonkin. Kurpitsalle on huomenna edessä jälki, koska tänään arvioin sen olleen niin väsynyt paimennuksen jälkeen, jotta jälkitreeni vaihtuikin kaupunkikävelyksi ja tuommoiselle maalaishiirelle se on oikeasti treeniä sekin.

Näihin tunnelmiin...
.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos treeneistä! Oli hyvä päivä, sen tietää jo siitä, että Kurpitsa oli loppupäivän aika väsähtänyt, mikä on harvinaista :)

      Poista