Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

4.4.2016

Ei kukaan jaksa lukea, mutta treeniä :)

Nooan kanssa tänään hakutreenit. Kiintorullatreeni on tuottanut tulosta myös tuommoisen jässikän kanssa eli kaksi hernettä ovat kohdanneet. Nooa ottaa hyvin itsenäisesti rullan maalimiehen edessä (vielä ei siis ennakoi, kyllä sekin aika koittaa!) ja tuo sen mulle silleen hienosti (Hertan Hannalle terveisiä!) ja näytölle lähteminen on tosi vahva, se nimittäin meinaa karata maalimiehelle, mikä on mun mielestä tässä vaiheessa vaan hyvä juttu! Tässä vikassa treenissä Nooa alkoi myös kivasti ajatella eteenpäin rataa, mikä on asia johon panostamme aina kun mahdollista eli joka treenissä. N

yt kun ilmasu on näin hyvin hanskassa niin tehdään niin, että seuraavassa treenissä tehdäänkin hakunhakua, se on eka kerta sitten viime syksyn joten tosi jännää nähdä muistaako se yhtään. Mä veikkaan että ei muista, mutta se ei haittaa, opettelemistahan tämä on.

Kurpitsa pääsi tekemään taas esineruutua ja tänään oli vuorossa Kurpitsan jälki nro 7. Mä vähän veikkaan, että Kurpitsa ei kauaa enää niitä nameja sieltä jäljeltä napsi, on vähän semmoisia elkeitä. Nyt kun sillä on toi nouto noin hyvin hanskassa niin alan tietysti ottamaan myös keppi-ilmaisuja. Mun koirat on perinteisesti aina tuoneet mulle kepit ja kyllä Kurpitsa jatkaa samaa linjaa. Meillä ei Kurpitsan kanssa ole tavoitteita FH-jäljelle niin tykkään siitä, että koira saa tuoda kepin.

Esineruudussa tehtiin siis kolmen eri esineen kanssa treeniä ja Kurpitsahan hoiti homman kun vanha tekijä. Sitä vaan lisää, tuo penturuutu on onneksi niin nopsa ja kiva, että voi tehdä melkein missä ja milloin vaan, kun treenailee muita koiria tai vaikka lenkillä.

Manulla on huomenna tikin poisto. Nyt näyttää ainakin parantuneen tosi hyvin!


.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti