Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

28.3.2016

Vuoden ekat maastotreenit

Kevät yllätti treenaajan! Pääsiäisenä on saatu nauttia mahtavista keleistä ja päästy touhuamaan koirien kanssa enemmän kuin riittävästi. Maastoista alkaa lumet olla sulaneet niin mikään ei saanut pideltyä meitä pois metsästä!

Sunnuntaina oli kevään ekat hakutreenit maastossa. Tähän mennessä ollaan otettu ilmasuja kentällä mutta nyt kiun huomattiin, että lumet on melkein jo sulaneet niin mentiinkin maastoon ja tehtiin vuoden ekat varsinaiset hakutreenit. Nooan kanssa otettiin kiintorullatreeniä edelleen, varsinaista henkilöhakua otetaan varmaan parin viikon päästä.

Tänään jatkettiin Nooan kanssa treenejä ja tällä kertaa tehtiin esineruutua, tarkkuusetsintää ja pudoteutun esineen etsintää. Nooa pääsi pitkästä aikaa tekemään kunnon treeniä. Tokoahan meidän pitäisi ennemminkin treenata mutta tuo maasto nyt vei tällä kertaa voiton. Tokoa ehtii sitten myöhemminkin.
Kurpitsa pääsi tänään myös ensimmäistä kertaa jäljelle ja ihan kivastihan se meni. Tästä vaan sitten rutiinia kehittämään niin pääsee Kurpitsa jyvälle mitä se jäljesteleminen on ettei mene ihan paimennukseksi kaikki hommat :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti