Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

26.3.2016

Ruippa & Kurpitsa

Ruipan ja Kurpitsan kanssa käydään paimentelemassa "vieraissa" kunnes meidän omat kesälampaat saapuvat kesän kynnyksellä ja sitten päästään treenaamaan omassa tahdissa omilla lampailla. Ruippahan loukkaantui pari vuotta takaperin ja se leikattiin ja kuntoutus otti oman aikansa. Nyt näyttää siltä, että Ruipan jalka kestää paremmin, joten uskaltaudun toivomaan, että voisimme treenata vähän ahkerammin. Kaikessa mennään kuitenkin Ruipan kunnon ja kestävyyden rajoilla. Se on kyllä hieno eläin, on sykähdyttävää nähdä sen lampailla.

Kurpitsan kanssa vasta sytytellään ja opetellaan pikku juttuja. Kurpitsa on ollut ihan bueno lampailla, vielä ei osaa sanoa mikä siitä tulee mutta ihan positiivisella mielellä edetään. Kurpitsan kanssa treenataan nyt siis ykkösenä paimennusta, kunhan maastot sulaa ja kuivaa niin sitten siirrytään myös sinne. Kurpitsan elämä on siis toistaiseksi vähemmän toko-painoitteista.

Tässä muutama kuva mun paimenpojista. Kuvat Tuija ja Jani Leisti.


Kurpitsa opettelee


Kurpitsa


Kurpitsalla on meininkiä


The Man, Ruippa. Tämmoisia ei kasva joka puussa.


He's on a mission


Poispäinajoa


Meidän vanhukset, Ossi 12,5v ja Manu 10v, aiheuttaa vähän päään vaivaa aina välillä. Ossilla on alkanut olla vähän enemmän huonoja päiviä ja Manu kävi aikamoisen leikkauksen läpi tämän viikon alussa. Onneksi Manu näyttää toipuvan hiljalleen, ja Ossin tilanteessa ei oikein muuta voi kuin tarkkailla tilannetta. Semmoista se on kuin koirille tulee ikää.

Kasvatti-päivät ja -tapahtumat ovat jälleen pyörähtäneet käyntiin, tokoilun ja paimennuksen saralla ja kohta onkin leiriä ja muuta puuhapäivää edessä. Muutenkin kasvatit ovat olleet aktiivisia joten kiva seurata mitä ne touhuavat tänä kesänä.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti