Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

13.3.2014

Mitäs siihen sitten että

Käytiin Englannissa börderpöllie tourneella. Oli meinaan eri kiva reissu! Mukana tuli paljon ajatelmia tulevaisuutta silmällä pitäen, onneksi ja toivottavasti tulevaisuus on pitkä. Käytiin myös Cruftsissa katselemassa nättejä koiria ja paljon kauppoja. On tuo bordercollie vaan hieno rotu, ihan mun juttu.

Enivei, mulla on järkyttävä tokon treeniväsymys nyt päällänsä. Ei yksinkertaisesti huvita yhtään vääntää enää tokoa, nyt olis tauon paikka! Odotan innolla sitä että pääsen maastoon ja etenkin tekemään jälkeä. Ei oo tokot eikä haut eikä mikään mitään sen rinnalla kun pääsee jälelle, siellä mieli lepää.... ensi viikolle on ekat treenit suunniteltu, tästä se lähtee taas!

Koirien kanssa pääsen nyt fillaroimaan, kun kotitiet on sulat eikä edes kovin kuraiset. Pitää saada poijaat ja se yks plikka parempaan kondikseen talven jäljiltä. Manun kanssa pitää fillaroida yksin kun se on semmonen härkä sen fillarin kanssa mutta onneksi Alli/Ruippa ja Nooa voi fillaroittaa kimpassa. Paappo saa tyytyä 10,5-vuotiaana köpöttelylenkkeihin. Siitä on tullut vanhimmiten aivan kamala möykkäjooseppi eikä tottele millään että pitäis vähän olla hiljempaa. Tommosia ne sitten on kun vanhenevat.

Huomaan muuttuneeni ikuiseksi treenaajaksi, mikä on enemmän kuin häpeällistä. Siispä lupaan ja vannon käydä edes jossain kokeissa ja kisoissa nyt alkukesästä. Nyt kun Ulpukan rokotukset on taas kunnossa ja juoksut alkaa jäädä historiaan niin taidetaan mennä pyrähtämään johonkin aksakentille huhtikuussa, että saadaan tuo ikävä sunnuntaitreenaajan leima karistettua :)
Jaahas, ei kait tässä muuta... käytiin katsomassa Nooan pentuja Anitalla kennel Briskness: http://briskness.net/fin_keenanpennut.html
Ne oli ihania! Mennään vielä uudestaan katsomaan niitä, mutta tykkäsin tosi paljon pennuista. Tasainen ja miellyttävä pentue. Taitaapi olla niin, että kaikki pennut ovat jo löytäneet oman kotinsa ja mikä ettei löytäessä, mäkin olisin voinut tuommoisen ottaa.

Jaa-a, kaippa sitä pitää alkaa funtsimaan sitä Allinkin viimoista pentuetta tarkemmin ja laitella vähän infoa kotisivuille uroksesta tässä vähitellen. Kaikkea puuhaa sitä onkin, kunhan nyt jäljelle pääsis niin sitten helpottais :)


.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti