Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

18.3.2014

Takatalvi

Takatalvi pilasi kaikki suunnitelmat jäljestyksen osalta. Ei auta kun odotella, että maa sulaa taas. Nyt harmittaa, että olin liian kiireinen etten ehtinyt yhtään käydä jäljellä tai tehdä eskaa. Pari viikkoa niin sitten aletaan tekemään oikeesti hommia täyttä häkää, koska olen päättänyt että lumi on kahden viikon päästä lähtenyt.

Iltasella oltiin metsässä sekä pellolla ulkoilemassa ja siinä sitten poikain kanssa käyskenneltiin rauhakseen kun yhtäkkiä poikien nenän edestä lähti vitivalkoinen, musta nenäinen jänis hirveeseen kiitolaukkaan. Ruippa sitten tuumasi, että mikä se oli lähti jänösen perään korvat hörössä johon minä tuumasin, että käykääs pojjaat maahan. Niinhän se Ruippakin tipahti suorilta jaloiltaan niille sijoilleen ja odotettiin, että pupujussi pääsee turvaan ja sitten jatkettiin hengailua, kukaan ei lähtenyt jaagaamaan pupua. Tarinan opetus on siis se, että vaikka mitään muuta ette koirallenne ikinä opettaisi niin opettakaa ihmeessä varma luoksetulo ja vielä varmempi maahanmeno. Ne on ne kaksi käskyä joilla pärjää aika monen vaarallisen tilanteen yli.

Oli muuten karmea keli illalla, ukkonen ja järkyttävä lumipyry!!! Lopella oli enemmänkin salamat sinkoilleet ja mekin nähtiin salamointia, onneksi ei osunut meidän lähistölle mihinkään.

Pappomuspöpilys on ihan kevättä rinnoissaan. Se riekkuu vinkulelujen kanssa pihalla ja puutarhassa ja valitettavasti myös sisällä. Noista vinkuleluista kun tulee tulee aikamoisen korvia vihlova ääni, niin se kummasti häiritsee telkkarin katselua tai puhelimessa puhumista. Ei me raaskita Papparaiselta kieltää vinguttelua, se saa leikkiä rauhassa me sitten katotaan telkkaria metelissä tai mennään vessaan tai kylppäriin puhumaan puhelimessa :)

Alla olevassa kuvassa Osbander taas vauhdissa. Hyvin näkee muuten, että ei se ole se portti mikä Nooaa pitelee vaan se tietää, ettei saa tulla ilman lupaa. Portti meni hajalle joku aika sitten eikä olla ehditty vielä sitä vaihtamaan ehjään, meneehän se noinkin.


Tuntuu tylsältä päivitellä blogia, kun ei ole kisapäivityksiä tai muutakaan. Talvi on niin pitkä ja tylsä. Ensi kuussa olen ilmottautunut yhteen tokokokeeseen, katsotaan miten se menee ja sitä aksaa lupailin mennä koittamaan, meenkin heti katsomaan kisakalenteria.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti