Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

26.3.2014

Se on nopee!

Allin kanssa tänään taas keskiviikkoaksat, tällä kertaa koutsina oli Kim. Kim on kyllä hyvä, semmoinen tyyli mikä sopii mulle ainakin tosi hyvin. Yhdessä kohtaa rataa suunnitellessa olisin tehnyt valssin hypyn ja putken välille mutta Kim torppasi sen ajatuksen ihan täysin ja tuumasi ettei täällä nössöillä minkään valssien kanssa vaan teet vaan vedon siihen. Että silleen, tuumasin että ei Alli tule vetoon mukaan kun imevä putki oli lähempänä mutta kas vain Kim oli kyllä täysin oikeassa enkä mä mitään valssia edes siinä vaiheessa olis ehtinyt tehdä.

Enihuu, Alli on nyt ihan aksamuudissa enkä mä pysy enää sen perässä. Oma huono tapani on jäädä katsomaan aina suorittaako se esteen ja senhän tietää että sitten ollaan myöhässä ja tätä huonoa tapaa Kim yrittää kitkeä pois. Oli muuten kiva huomata, että kun vaan mennä pyyhältää niin koira kyllä pitää huolen esteiden suorittamisesta ja siihen tuli ihan erilailla vauhtia myöskin.

Tärkeää on nyt jatkaa Ulpukan lihaskunnon kasvatusta erilaisilla treeneillä: metsälenkeillä koko lauman kanssa jolloin saavat solveltaa itseään, fillarilenkkejä hiekkatiellä ja sitten vähän intervalli pyrähdyksiä normilenkillä käydessämme. Kunhan maasto tästä sulaa niin käydään hiekkakuopalla pehmeässä hiekassa kiipimässä silloin tällöin ja uinti tulee tietenkin skaalaan mukaan, kun kelit vähän lämpenee, siihen menee kyllä vähän kauemmin aikaa. Kesä on kyllä ihanaa aikaa!


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti