Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

23.2.2014

Voihan hormooni

Allilla alkoi tässä joku aika sitten juoksut ja siinä missä vanhat poijaat on ihan coolina odotellen oikeaa hetkeä iskeä, niin pahnanpohjimmainen kokee hirveitä angsteja, kun hän on astumisjärjestyksessä viimeinen, jopa Cosmon (joka on siis leikattu) jälkeen. Niinpä Nooa on päättänyt, että hän keskittää kaikki voimavaransa keekoiluun eikä tottelevaisuuteen. Sattuipa sitten niinkin ikävästi, että olin ilmottautunut toko-kokeeseen juuri kun pienimies seilasi hormoonipurrellaan ja niinhän siinä kävi että Nooa oli ihan totaalisen ulapalla. Saatiin sentään III-tulos mutta... häpeän.
Eihän me jäädä tuleen makaamaan, treenit jatkuu mutta kokeisiin ei ihan heti mennä uudestaan nöyryyttämään itseämme, tai no niin, Nooa ei ollut yhtään nöyrtynyt, se ei oo sen juttu se nöyristely. Sitäpaitsi mitä sitä nöyristelemään kun keinonurmipohjaisen hallin matto maistuikin niin hyvältä, sitä voisi makustella enemmänkin :)

Olin viikonloppuna agility-kisoissa töissä ja oli ihan hauska katsella muiden kisaamista. Tuli itsellekin vähän semmoinen olo, että millonkas me Ulpukan kanssa uskaltauduttaisiin starttaamaan... Kyllä nyt keväällä on pakko päästä kokeilemaan, tosin tiedän, että ongelmaksi nousee ratahenkilöt joilta Alli luulee saavansa namia ja sen pitää päästä niiden luokse tunkemaan syliin.

Ei muuta raportoitavaa tällä kertaa :)


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti