Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

2.2.2014

Burning midnite oil...

Keskiyön pikapäivitykset sitten kuitenkin...

Ruipan tilanne on kyllä nyt tosi hyvä, sen jalka kestää jo vähän leikkimistäkin ja paremmin koko ajan liikkumista. Itseasiassa näyttää tosi hyvältä! Jesh!

Nooan kanssa oli Oili Huotarin toko-treenit tänään ja keskityttiin seuraamiseen ja ohjattuun. Pientä viilaamista, fiilistä kohdilleen niin oikeastaan ihan hyvä, olen luottavainen. Huomisiin treeneihin agendalle:
- seuraaminen (liikkurin karjuessa vierellä)
- tunnari (autetaan jos tarvis, palkka vain hyvin menneestä suorituksesta)
- ohjattu (jos intoilee liikaa niin sekotetaan pakkaa) ja haku oikealta puolelta huom!
- ruutu (tämän kanssa voikin mennä koko loppuilta...)
- kaukot (vanhat viritykset kuntoon ja keskitytään ensimmäisiin vaihtoihin erityisesti))
- liikkeestä seisomisen kuivaharjoittelua (vaatii namiavustamista)
- metallihyppyä (vinoon heittoja

Jaahas, taisikin tulla koko liikerepertuaari :) no, mikä ettei, treeni tuleekin tarpeeseen.

Allin kanssa nyt keskitymme Kimin ohjeiden mukaisesti vauhtiin. Sain rakkailta etä-koutseiltä (joita on kolmin kappalein) hyviä vinkkejä ja treeniohjeita joiden mukaan lähdetään tekemään hommia. On se kumma, jos ei ala vauhtia tulla! :) huono puoli tässä vauhdin kasvamisessa on se, että mäkin joudun juoksemaan eli en siis tiedä onko se vauhdin kasvu sittenkään niin hyvä asia...

Manun kanssa fokus on nyt noudoissa, eli Manunhan vire pysyy kasassa aina koesuorituksen puoleenväliin saakka, jonka jälkeen all hell brakes loose ja kun on noudon hetki niin sitten KARJUTAAN, ihanaa leijonat ihanaa! Hiukan ehkä liioiteltuna... mutta eniveis, nyt haetaan sellaista Zen-mielentilaa ja tipsutellaan vaan varpahillaan noutojenkin ajan. Uskoo ken kykenee, meikä ei usko, mutta tämä ei ole olekaan uskon asia tuumaa Manu.

Oolsprait, nukkumaan seuraavaksi!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti