Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

5.2.2014

Mie romahan

Kaikki tuolla kylillä kuuluu romahtavan nykyään, niin mekin. Koska se on muotia. Tai no, lähinnä siksi kun treenit meni päin..... siis tosi huonosti. Tänään oli siis Lotan aksakoulutus ja odotan aina tosi innolla niitä treenejä. No nytkin oli odotukset korkealla mutta treenit meni mun aseenteen takia ihan vituralleen ja oli tosi huono fiilis ja Alli oli ihan luimuna tietty ja mitään ei jäänyt tästä illasta käteen... alkaako tästä meidän alamäkemme...

Alli oli taas ping-pong meiningillä, mikä on siis ihan ookoo, mutta koska olin ärsyytynyt ikävistä ihmisistä niin se mun muudi tietenkin pilasi ping-pong tunnelmat ja eihän siitä mitään tullut. Voi, voi, voi... turha tähän jäädä märehtimään, mutta ottaahan se kupoliin.

Nooalla on ollut tänään "ajatukset imeytyy aivoon" päivä eli ei treeniä. Perinteiseen tapaan ajatushan ei siis imeydy Nooan aivoon vaan jatketaan huomenna ihan kun ei tokosta oltais kuulutkaan :) joihinkin asioihin voi vaan aina luottaa, kuten siihen että uros on aina uros.

Ei muuta tällä kertaa. Aurinko paistelee jo päivisin, kesä tulee!!! Kesä, kesä, kesä!! Päästiin Nooan kanssa pariin toko-kokeeseen. Oliko tyhmä juttu ilmottautua vai ei, en tiiä. Töitä on tehty paljon, se on sitten tähtien asennosta kiinni miten kokeessa menee.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti