Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

6.12.2015

Nimittelyä, ulkoilua ja kosiomatkoja

Pennut ovat jo viisi viikkoa vanhoja. VIISI! Mihin se aika menee, härrigyyden sentään! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, toivottavasti saan pidettyä ne hengissä seuraavat kaksi viikkoa ja luovutettua terveinä uusiin koteihinsa. Pennuilla on jo viralliset nimet ja ajattelin ne tähän laittaa mutta mitä ovat pelkät nimet ilman kuvia pennuista, ei mitään, joten lähdetään nimittelylinjalle vasta kun saan potrettikuvat otettua ensi viikolla.

Pennut ovat päässeet ulkoilemaan ja tutustumaan vieraisiin ihmisiin. Elämään tutustuminen jatkuu taas ensi viikolla erinäisillä aktiviteeteilla. Tässäpä pari kuvaa pennuista tältä viikonlopulta.


Tarkkaavainen pikku punkula


Komea nuori paimenpoika


Tällä pennulla on selkeästi vakava alapurenta.
Myös hampaissa on jotain vikaa, ne ovat kovin terävät.


Kaunotar kauneusunilla.

Eihän sitä päässä pyöri nyt mikään muu kuin pennut, kun treenaamisestakin on kevyttä talvitaukoa, niin väkisinkin mieleen hiipii kevät ja se aika, kun pentuaitaus tarvitsee [toivottavasti] taas kaivaa esiin. Tarkoitan siis tietenkin Usva x Riimi pentuetta, jonka kovasti toivoisimme toteutuvan.
Tulee olemaan erittäin mielenkiintoista nähdä millaista pentua Riimi "The Stallion" Rimpylä ja Sisar Usva Mustavalkoinen jättävät jälkeensä. Riimi aloitti kesällä jo kosiopuuhat ja toivotaan, että Usva on lämmitelty siihen malliin, että jotain ottaisi tapahtuakseen kun sen aika on. Tämä kuva toimikoon todisteena nuorin parin hempeästä tapaamisesta Riimin riiuureissulta.


Riimi tötterökorva ja Usva joka antaa ymmärtää


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti