Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

29.11.2015

Shine bright like a diamond

Meidän timantit, hauskoja ja herttaisia pikku punkuloita. Mitäpä niistä muutakaan höpöhöpöä kehuskelemaan maailmalle, ne on pentuja ihan niinkuin pennut aina ovat, suloisia urpoja. Katsotaan sitten vuoden parin päästä mitä ne oikeasti ovat.

Vielä joku viikko pentuelämää edessä, aika on mennyt kuin siivillä näiden tyyppien kanssa. Niitä on hauska seurata, ei ole tylsää päivää ollut yhtään.
Muuten ei olla paljonkaan koirajuttuja touhuttu, mitä nyt muutamaan otteeseen Nooan kanssa otettu ilmaisuja ja tänään kaivoin jopa tokon välinelaatikon esiin ja alettiin ottamaan uusia liikkeitä hiljalleen. Eipä siinä tokossakaan oikeastaan muuta kuin se iso kierto-nouto-hyppyliike ja ruutuun meno ilman tötsää, mutta en epäile etteikö Nooa noita selvitä. Pitäis vaan treenailla niitä muitakin vanhoja liikkeitä, että tulisi taas rutiini niihin liikkeisiin. Nooa on yhtä ykköstä vaikka valio tokosta niin pitäisi nostaa itseä niskasta kiinni jos yrittäisi sitä vikaa ykköstä koittaa saada jostain kokeesta.Me and my bebé


Väsy tuli palloleikeissä


Herttaisia luonteita


Toisensa huomioonottavaa pentupainia


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti