Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

18.12.2015

Uusissa kodeissa part I

Ensimmäinen satsi meidän pikkuisia on lähtenyt maailmalle. Kaihea on tunnelma mutta toisaalta nyt ne ovat siinä iässä, että yksi ihminen ei pysty tarjoamaan sitä määrää virikkeitä ja huomiota mitä jokainen pentu tarvitsee, on siis aikakin että he lentävät pesästään omien ihmistensä luokse. Kiitos perheille kuvien lähettämisestä, tässä siis kuvattuna ensi tunnelmia uusista kodeista!

Ensimmäisenä uuteen kotiinsa lähti Hukka, virallisemmin Dreamoor GhostBuster. Viestit kertovat, että nuori mies on kovin reipas ja kuvista päätellen tilanne onkin otettu välittömästi haltuun.kuvat © M. Raninen


Sirius eli Dreamoor Phantom Rising on viestien mukaan myöskin erireipas uudessa kotonaan. Kovasti odotettu poika todennäköisesti lellitään ihan piloille bortsunarttujen laumassa!kuvat © T. Leisti


Viimeisempänä lähtijänä tänään oli meidän kaunokki eli Viima, Dreamoor SpookyDoo. Väsähdys tuli kesken oman kodin tutkimisen, mutta siitä on hyvä jatkaa kun taas herätään täynnä puhtia!

kuvat © S. Korhonen


Mun vauvat, härrekyyden sentään... niin se aika vaan menee... ihan mieletöntä päästä seuraamaan pentujen seikkailuita perheidensä kanssa.

Onnea kaikille uusiin koteihin!!


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti