Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

13.8.2014

Päin mäntyä ja Metallisia terveystuloksia

Meillä on Nooan kanssa pikkuisen ongelman tynkää. Nuori mies ei taivu tahtooni eli hänellä on pienehkö asenneongelma tottiksessa, enkä kuolemaksenikaan osaa työstää sitä nyt kuntoon. Epätoivo iskee, masennus jopa.... vinkkejä otetaan vastaan, olen jo kysellyt vähän jeesiä parilta kaverilta ja kaikki ajatukset otan ilolla vastaan, koska joku keino on oltava, en ehkä ole vaan vielä löytänyt sitä. Yhdellekkään vinkille en sano "ei kiitos", voin sanoa,  että "on jo kokeiltu, kiitos" mutta "ei kiitos" en tule sanomaan.

Mitäs muuta. Allilla oli aksat tänään pitkästä aikaa ja se oli ihan tykki! Kuunteli ohjausta ja se mikä yllätti minut aivan täysin, oli se että Alli valitsin putken A-esteen sijasta!! Ja putkikulma oli vielä vaikea, eli se joutui hakemaan putkikulmaa ulkoapäin. Oli ihan supermahtavaa, kun ei tarvinnut viedä sitä putken suulle vaan saatoin vain lähettää sen kauempaa putkeen. Kiitos Alli!! 
Näinhän se sitten alkoi kyteä mielessä taas se kisaaminen. Minä kun en mene kisoihin ellen tiedä, että on edellytykset osata kaikki liikkeet tai esteet ja siksi olen pantannut Allin kanssa kisastarttia. Kepit on ollut se mikä hannaa vastaan ja tuo kontaktien kova veto versus muut esteet. Taidan hommata kotiin vielä kepit ja tehdään tehotreeniä vielä nyt syksyllä.

Koska kotisivut on jäähyllä hetken niin semmoinen ilmoitus tänne, että ensimmäinen Metallinen on luustokuvattu.

Dreamoor Iron Man "Jura" kävi virallisissa luustokuvissa, Kennelliiton virallinen tulos B/A ja 0-0. Huisia! Juraltahan kuvattiin myös kaularanka, selkäranka ja olat ja ne oli kaikki OK eli ei myöskään OCD:ta tai muutoksia selkärangassa. Onnea Sari ja Mika terveestä harrastuskoirasta!!


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti