Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

31.8.2014

Dreamoor TOKO-päivä

Lauantaina 23.8. oli meillä taas kasvattien toko-päivää. Saimme kouluttajaksi Oili Huotarin, joka onkin minulle tuttu kouluttaja Riksun valkkuryhmän kautta. Oililla oli jälleen erinomaisia huomioita ja vinkkejä. Uskallan sanoa, että kaikille teki tosi hyvää tulla Oilin koulittavaksi ja kaikki saivat 100% varmuudella hyviä oppeja. Nyt vaan sitten käytännöntoteutusta odottelemaan!
Sankareista paikalla oli Hertta, Pörrö ja Nooa. Kaikista näki että koulutus on hyvällä tasolla, pientä viilaamista tietenkin aina löytyy. Metallisista paikalle pääsi Usva, Jura ja Fiona. Näistä epeleistä näki sitten taas, että kaikilla on jonkinmoista murkkuikää ja rajojen kokeilua meneillään. Yhtä kaikki, kaikille saatii ntosi hvyä treeni aikaiseksi ja ne alkoivat näyttää jo ihan toko-koirien aluilta. Mielenkiintoista nähdä vuoden päästä miten pennut ovat kehittyneet.

Nooan kanssa keskityimme ryhmäistumisen häiriötreeniin, sitä pitää tehdä Nooalle paljon, paljon paljon! Raukka oli ihan kiusattuna :) hyvin se alkoi loppuakohden tsemppaamaan, vielä tarvii vaan trenata tätä.
Samaa häiriötä meidän tarvii tehdä myöskin seuraamisessa... joka on yksi murheenkryyni, kun en saa sitä siihen malliin kun haluaisin. Noh, täytyy vaan jatkaa työstämistä. Siihen meillä onkin jo ajatus työn alla.
Toisena liikkeenä katsoimme Zetaa, jossa Nooan ilme ei ole semmoinen kun sen pitäisi olla, eli tähän paljon palkkaamista ja positiivista vibaa, josko se sitä kautta lähtisi korjaantumaan.
Nooasta ei minulla tietenkään ole kuvia, mutta noista muista ryökäleistä tuli vähän otettua, laitanpä tähän pari kuvaa blogin kaunistamiseksi.


Usva


Pörrö


Fiona


Hertta
 

Jura


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti