Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

3.11.2013

Vaadimme Metallia!

...ja sitä saimme viikonloppuna, kun Metallisilla oli toinen pentuetapaaminen ja tällä kertaa hakukoulutuksen tiimoilta. Kokoonnuimme sumuisena sunnuntai aamuna Hämeenlinnassa metsän siimeksessä. Olimme onnekkaita kun saimme sympaattisen Anne Juslinin kouluttamaan hakua pentusille. Kiitos Anne miljoonasti mukavasta koulutuspäivästä!


Onneksi sumu ei metsässä häirinnyt eikä satanutkaan vaikka ilmankosteus olikin aika korkealla. Sanottakoon siltikin, että keli suosi meitä, hyvin saatiin treenattua eikä varpaat jäätyneet.

Kun koulutuspäivään valmistauduttiin ja puhelinnumeroita vaihdettiin niin Martina ennusti, että kasvattaja ei kerkeä kuitenkaan vastailla puhelimeen kun myhäilee pentuja ihaillessaan ja näinhän siinä kävikin! Enkä turhaan myhäillyt laisinkaan, jokaiselle pennulle tämä treeni oli ensimmäinen laatuaan mutta eipä sitä olisi huomannut ellei olisi tiennyt asiaa. Pennut ovat erittäin ihmissosiaalisia, reippaita ja rohkeita. Hännät viuhtoivat kun maalimies löytyi metsästä ja herkut maistuivat. Annelta saatiin hyviä näkemyksiä ja konkreettisia ohjeita siitä miten treeniä jatketaan pentujen kanssa.

Jura lähetyksessä
 
Usva maalimiehellä
 
Nuutilla kova meno hakumetsässä

Fiona maalimiehellä

 
Treenien jälkeen siirryttiin Sannalle ja Juhalle lämpimään tupaan herkuttelemaan. Kiitokset Sanna ja Juha huolenpidosta ja ruokatarjouluista!
Pennut saivat riekkua vielä pihamaalla mielinmäärin ja täytyy sanoa, että kyllä ne taisivat vähän väsähtääkin, päivä oli niille kuitenkin aika jännä.
 

 

Alli ja vauvat
 
Näbben liittyi seuraan hakukoulutuksen jälkeen suoraan pentukurssilta
 
Pennut ovat nyt n. 4kk vanhoja ja alkavat vaihtaa hampaita ja myös niiden korvat heiluvat miten sattuu ja hakevat paikkaansa. Tällä hetkellä ne ovat "sukkahousumiehiä" pentukarvassaan ja korkeissa koivissaan. Luonteeltaan kaikki ovat muikeita, voisin ottaa niistä kenet vaan meille lauman jatkoksi! Monet pennuista käyvät jo erilaisissa toko- ja pentukoulutuksissa ja treenaavat ahkerasti myös jäljestystä. Hyvältä vaikuttaa kaikinpuolin.

Pennuilla vaikuttaisi olevan palikat oikeilla kohdillaan ja on hienoa huomata, että kaikilla on omistautuneet ja parhaat mahdolliset kodit. Hienoja tunnelmia, hienoja hetkiä, näillä jaksaa taas pitkän aikaa. Seuraavan kerran Dreamoor-pennut kohtaavat ensi vuonna toko-päivässä ja leirillä. Sitä odotellessa siis :)Usva & Alli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti