Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

1.8.2016

I dare not to touch the sun

Kelit ovat suosineet ja me olemme olleet ihan kesämielellä. Mahtava loma, tuli kyllä tarpeeseen ja onneksi sitä on vielä vähän jäljelläkin! Tosin nyt ovat luvanneet sateisempia päiviä, mutta ei sekään toisaalta haittaa, loma on aina loma. Koitan niputtaa tähän postaukseen vähän sitä sun tätä uutisen tynkää.

Ossi täytti 28.7. kunnioitettavat 13-vuotta! Paappo on vielä ihan hyvävointinen ja iloinen vaikkakin jalka välillä vähän painaa. Paappo viettää lepposia eläkepäiviä oloneuvoksen osassa. En tiedä mikä lahja olisi riittävän suuri ja hyvä, jolla voisin kertoa miten kiitollinen olen Ossille näistä vuosista ja yhteisistä kommelluksista. Ei ole riittävän hyvää vastalahjaa uskolliselle ystävälle, joka on antanut koko elämänsä käsiisi. Kiitos Ossi! Toivottavasti yhteisiä vuosia on vielä muutama jäljellä, en ole vielä valmis luopumaan.

Ossi synttäripäivänä!

Grillimaisterit


Manun voinnista on paljon kyselty sen keväisen operaation vuoksi. Kerrottakoon, että Manu voi vauhdikkaasti ja on oma onnellinen itsensä. Olen todella tyytyväinen, että päätin leikkauttaa Manun, sillä Manu on nykyisessä 10-v iässä terve oma itsensä. Manu on Ossin tapaan jo veteraanien kerhon jäsen ja pääasiassa vaan hengailee menemään. Manu on metsälenkeillä mukana nuorison kanssa ja koitamme saada sen leikkauksesta toipumisen aikana kadonneen lihaskunnon taas palautettua. Manun kaltaista opettajaa tarvitsen vielä Kurpitsalle, joka kovasti apinoi vanhempia koiria.


Viime viikolla meillä oli lähestulkoon Halloween-pentujen pentutapaaminen, kun käytiin jo [hyvän aikaa sitten varatussa] yhteisnäytteenotossa luovuttamassa verinäytteet epilepsia-tutkimukseen. Tutkimuksesta ei odotella tuloksia tänä vuonna eikä ihan lähiaikoina, mutta onpa kannettu kortemme kekoon omalta osaltamme tärkeän asian puolesta. Suuri kiitos mahtaville Halloween-pentujen omistajille, että olette osallistuneet näihin talkoisiin!!

vasemmalta: Viima, Tolstoi, Sirius, Alli, Kurpitsa

Meillä oli myös TOKO-koulutus omalla porukalla ja oli kyllä taas todella hyödyllinen treeni-ilta. Paikalla oli koiria kaikista pentueistamme, joten oli tosi kiva nähdä eri tasoisia ja ikäisiä Allin vauvoja tekemässä hommia. Nyt kun Halloween pennut ovat 9 kk vanhoja niin niistä näkee jo vähän mimmoisia ne ovat. Pennut ovat todella kivoja luonteeltaan, kilttejä, sosiaalisia, aktiivisia, niillä on hyvä draivi ja motivaatiota tekemiseen. Odottelemme rauhassa, miten ne kehittyvät tästä eteenpäin. Toivomme, että pennut saadaan pysymään terveinä ja ehinä, meno on sitä luokkaa että se ei todellakaan ole itsestään selvää näiden kanssa!

Fiona

Hertta

Sirius

Tolstoi

Usva

Viima

Kurpitsan kanssa olemme tehneet vähän tokoa, vähän jälkeä ja vähän paimennusta. Tokossa treenirepertuaarin kuuluu: perusasento, ruutu, kierto, luoksetulo, nouto. Hiljalleen aletaan etenemään seuraamiseen ja sitten niitä jääviä liikkeitä mukaan myös. PA:n lisäksi muita liikkeitä tehdään vähän vaihdellen, eli kaikki on vielä hyvin lapsenkengissä. Jäljellä meillä oli pidempi tauko tässä kesällä mutta nyt taas ollaan päästy vauhtiin joten eiköhän me saada tämä syksy kivasti treenailtua metsäjälkeä. Kurpitsasta on kuoriutunut mukavan saalisviettinen, järkevä uros, joka osaa keskittyä tässä vaiheessa tekemiseen suhteellisen kivasti. Mukava tyyppi! Alla muutama kuva Kurpitsan treeneistä © H. Laitinen.

Nooan kanssa olemme menossa PK SM kisoihin elokuun alussa. Jäljelle on ilmoittautunut 52 koirakkoa ja vain 20 pääsee maastoon tottelevaisuuden perustella. Mennään sinne yrittämään ja olisihan se kiva päästä maastoon mutta kilpailu on niin todella kova, että saapa nähdä. Parhaamme kuitenkin yritämme ja koitan nauttia kisojen tunnelmasta sen minkä jännitykseltä pystyn.


Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, uutisena esittelemme Mimosan. Mimosa on heimomme uusin tulokas. Mimosa on sosiaalinen ja reipas nuori neitokainen. Jäämme innolla odottamaan mikä Mimosasta kasvaa ja mitä hän meinaa touhuta tulevaisuudessa.

.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti