Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

23.1.2016

Kiintorulla!!!

Meillä on tosi kiva hakuporukka ja ollaan päästy tosi mukavasti talven aikanankin treenaamaan ilmaisuja. Henkilöhakua ei treenata talvella, tekee ihan hyvääkin pitää siitä vähän taukoa talven ajan, usein silloin ajatukset loksahtelee paikoilleen. Meillä olikin taas ilmaisuharjoitukset Nooalla ja  vaikka ensin ajattelin, että siirrän sen kiintorullalle vasta kesällä niin ajattelin, että samperi kun se irtorulla on niin hyvän hanskassa niin koitetaan. Niinpä pistettiin kiintorulla (norski) Nooalle kaulaan ja kokeiltiin. Pikkusen apuja tarvitsi rullan löytämiseen kaulalta, mutta ei sen kummempaa. Muutama toisto tehtiin ja vaikutti tosi hyvältä! Jatketaan siis kiintorullan kanssa nyt ilmaisutreenejä ja sittenhän kun kevät koittaa päästään maastoon yhdistämään haun ja ilmaisun. Todella jännää!! Odotan innoissani maastokautta!!

Kurpitsa, mini-Nooa, oli myös treeneissä, koska hän on tullut siihen ikään että roikkuu treeneisä aina mukana ja koska oli vain -5C pakkasta niin hyvin pystyi ottamaan Kurpitsan mukaan. Kurpitsa moikkaili vähän ihmisiä ja pikuista hakutreenin tynkää siinä samalla tuli tehtyä :)
Kun lumet lähtee niin Kurpitsa pääsee kyllä ensin jälkimetsään eikä hakumetsään mutta näitä pieniä pohjatöitä lajista kun lajista (paitsi agilitystä) voi kyllä tehdä pennun kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti