Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

23.1.2016

Eläinlääkäriä ja isoja palloja

Tänään on Kurpitsan 12-viikkoissynttärit. Sen kunniaksi käytiin ensimmäisillä rokotuksilla. Kurpitsa käyttäytyi eläinlääkärissä oikein mallikkaasti ja kovasti oli menossa tervehtimään kaikkia ihmisiä, mikä yllätys... not!
No mutta Kurpitsa sai piikin pyllyynsä ja samalla punnittiin paino ja sitähän oli 7kg timakkaa paimenpoikaa. Samalla tuli "virallisesti" tsekattua, että "tosi mies" Kurpitsan molemmat kivekset on todistettavasti oikeilla paikoillaan. Siinäpä ne isoimmat uutiset Kurpitsan elämästä.
Tokossa treenataan nyt:

- EI-sanan tottelemista. Tässä on vielä paljon työsarkaa...
- Luopumista
- Perusasentoa
- Maahanmenoa ja istumista
- Noutoa. Nouto alkaa jo sujua välillä, välillä taas se lähtee vaan korvat luimuna juoksemaan karkuun Kurpitsamaiseen tyyliinsä :)


Kurpitsa (Possu) ja Justus (Kärpänen) on kavereita


Samalla, kun Kurpitsa kävi rokotuksilla niin Nooa kävi humaltumassa eli otettiin vähän luustokuvia. Vähän tyhmäähän se on kuvata kohta 5v koiraa, koska pienet muutokset ovat melkein todennäköisiä, mutta kuvasin nyt silti eniveis. Nooan olkapäät on terveet eli ei ole OCDta. Virallista lausuntoahan olkapäistä ei vielä saada Suomessa, mutta se ei haittaa, mulle riittää tämä tieto.
Viralliset selkälausunnot tulevat sitten koiranettiin, kun Kennelliitosta ne ehditään katsella läpi ja lausua.

Nooa untenmailla


Alli palauttelee itseään pennutuksesta ja sen kunniaksi ajattelin touhuta jotain hauskaa Allin kanssa niin ilmoittauduttiin sitten DOBOilemaan ! Tänään oli ensimmäiset treenit ja hauskaa oli! Toisaalta Allin kanssa on aina hauskaa ja se on nokkela hoksaamaan mitä siltä toivotaan niin mikäs siinä.

Alli ja jättimuna!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti