Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

28.9.2015

Ultrassa näkyi hyviä uutisia!

Tänään kävimme Allin kanssa ultrassa ja tulos oli toivottu, ultrassa näkyi useampi pentu. Mitään jättisuurta pentuetta ei ole odotettavissa mutta tämä riittää meille. Olen todella innoissani tästä pentueesta. Vaikka uros ei ole meidän oma on se kuitenkin erinomainen valinta pentueen isäksi! Sen lisäksi, että se on ulkomuodoltaan rodunomainen (sopusuhtainen rakenne, keskivahvaluusto, puolipitkä ja kevyt karva, ei paksua turkkia, pystyt korvat, helppo ja kevyt askellus) eli muistuttaa siis erehdyttävsti bordercollieta, se on myös luonteeltaan nappi valinta Allille. Dean on rauhallinen (ei tarkoita hidasta!) ja järkevä uros joka miettii ennenkuin toimii ja kun toimii tekee sen sata lasissa. Ihan timantti koiraksi!

Toivoisin, että pentueeseen syntyisi muutama narttupentu, koska pikku-Alleja ei voi koskaan olla maailmassa liikaa. Alli on niin mahtava pakkaus, helppo arjessa ja silti samalla toimiva peli kun lähdetään treenaamaan ihan mitä vaan. Ulkomuodoltaan se on täydellinen bordercollie (täysin puolueeton lausunto!) eikä sen liikettä oikein voi paremmaksi pistää. Tuommoisia tarvitaan lisää ja pian niitä toivottavasti tuleekin.


vasemmanpuoleinen on Alli pentuna


Manu - maailman paras leikkisetä - leikkittää Allia


Allin pentukuvia pari, ihan vaan muistellessani miten ihana se oli vauvana. Tarkemmin muistellen se oli aikamoinen riiviö :) mutta niin ihana sellainen! Alli on lellitty piloille ihan pennusta saakka.


Alli nuorena tyttönä Ruotsin reissulla


Tässä seisomakuvaa, vaikka onkin ylämäkeen otettu


Joo-o, on se semmoinen se meitin Ulpukka. Tämä tuleva pentue on Allin viimeinen. Minulla on isot toiveet ja odotukset tälle pentueelle, mutta odotetaan ja toivotaan nyt ensin, että kaikki pennut saadaan maailmaan terveinä ja potrina!

Kun pennut lähtee maailmalle meillä jatkuu Allin kanssa tokoilu ja aksailu. PK-kisoihin en enää jaksa vaivautua sen kanssa, koska jälkeä, hakua ja EK:ta tulee hinkattua Nooan kanssa ihan riittävästi, joten Allilla on sitten ihan omat kuvionsa. Munkin päänuppi kaipaa vaihtelua lajikirjoon niin en viitsi monella koiralla samoja lajeja vääntää, siihen kyllästyy itsekin. Tokossa tavoitteena on tokovalion arvo ja agilityssä on tavoitteena päästä vihdoinkin kisoihin asti! Kisaikää Allilla ei agilityssä ole kuin vuosi korkeintaan, siksi otamme sen lajin harrastamisen ja kisaamisen aikamoisen löysin rantein.


Justuksen ilme, kun se kuuli että kohta on taas talo täys pentuja :)


Kun nyt tässä innostuttiin niin ensi vuodelle on meillä lisää pentusuunnitelmia takataskussa :) Niistä ehkä sitten lisää vähän myöhemmin... Justus kun kuuli tämän niin näky oli semmoinen, ettei siitä kehtaa kuvaa netiin laittaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti