Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

8.9.2015

Leiri, koe ja astumiset

Paljon asiaa kerrottavana :)
Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna suunnistimme Jämille yhteen vuoden odotetuimmista heimotapahtumista. Vuorossa oli siis kasvateillemme järjestetty syyskuun maastoleiri. Leirillä oli heimolaisilla mahdollisuus treenata PK-lajiesta jälkeä, hakua ja EK:ta. Kouluttajana jäljellä meillä oli Hanna ja haussa Kaarina. Ihanat, ihanat kouluttajat jotka ovat sekä taitavia että älyttömän mukavia tyyppejä!

Sääennusteen mukaan leirin aikana piti sataa kaatamalla koko viikonloppu mutta toisin kävi. Keli oli mitä parhain ulkona oleilulle. Ei satanut kertaakaan leirin aikana .Olin itse hakuporukan mukana
maastossa koko viikonlopun ja voi että meillä oli mukavaa! Oli ihan super hauskaa ja silti saatiin tehtyä tosi hyvät ja hyödylliset treenit!

Itse osallistuin Nooan kanssa koulutukseen ja aloiteltiin haun alkeita (hajuhakua) sekä ilmaisun alkeita (rullailmaisu) ja tehtiin esineruutua sekä tarkkuutta ja pudotettua vielä siinä sivussa. Nooalla meni hyvin, mutta niinhän sillä aina menee, koska se on ihan mieletön pikku punkula <3 mä en vaan pääse yli siitä miten onnekas olen kun saan treenata Nooan kanssa. Kaarinan sanoin Nooa on Nokkelasti Nuuskiva Nenämies, ja sitähän se on!

Oli kiva seurata myös muiden treenejä, oli tosi opettavaista kaikin puolin! Allin lapsista kyllä löytyy potkua ja toimintakykyä, se tuli todettua jälleen tänä viikonloppuna. Meidän ryhmässä Allin lapsista oli Nooan lisäksi Nuutti ja Hertta ja molemmat oli tosi pitkälle koulutettuja ja toimivia beeceitä.

Leiri oli kyllä ihan mieletön kokemus, olen vieläkin ihan pilvissä siitä energiasta mitä tuon viikonlopun aikana sain ladattua!! Kiitos ihan kaikille mukana olleille!!

JÄLKIKOE Kyröskoskella
Viikko ennen leiriä oli aikamoisen kiireinen. Viimeisin koirajuttu oli keskiviikon jälkikoe Hämeenkyrössä, joka ei mennyt ihan niinkuin olisin halunnut, nimittäin emme vieläkään saaneet sitä ykköstulosta, se jäi KOLMEN pisteen päähän. Mutta olen silti tyytyväinen, esineruutu meni suht hyvin ja jälki meni täydellisesti, saatiin maastosta 190 pojoa. Tottiksessa sitten vähän mokailtiin ja saatiin tiukasta arvostelusta pisteitä 77 pojoa. Kyllä harmitti siinä hetkessä etenkin kun olin väsynyt astutusreissun jäljiltä ja kipesä, mutta olkoon. Ajatukseni on, että turha näiden perään itkeä, pitää kouluttaa oma koira vielä paremmin, jotta ei jää sijaa jossitteluille, tämä on mun näkemykseni ja sen mukaan ei muuta kun treeniä lisää!

ASTUTUSREISSU

Jälkikoetta edeltävänä iltapäivänä minä saavuin takaisin Suomeen astutusreissulta. Alli kävi miehelässä Itävallassa ja saimme siellä hyviä onnistumisia, ainakin teknisessä mielessä homma onnistui ihan luonnikkaasti. Nyt sitten odotellaan ultraa, joka on syyskuun loppupuolella, ja toivotaan, että siellä näkyy pieniä Allin vauvoja <3

Tähän loppuun vielä muutama kuva maastoleiriltä. Jälkikuvat (c) Sanna Jääskeläinen ja hakukuvat mun ottamia (pokkarilla, joten siksi huono laatu).


Hertta oli nopea (kamera ei pysy mukana) ja tarkka!


Aavemaista menoa :)


PataPataa palkataan herkuilla!


Yoda hakuilemassa


Vili ja Yoda painimatsissa


Nuutti ei ole pukki vaan pätevä hakukoira!


Hiskiä hämätään leluin ja näköestein, kun maalimies kipittää piiloon


Kaira jäljestämässä... hän jäljestää vaikka Kiinaan :)


Keita on niin hyvä jälkikoira <3


Kiharakaveri Outin liinan päässä


Pieni pätevä jälkikoira, jonka...


..isoveikka Hui näyttää mallia esineruudussa


Fiona menee siellä jossain :)


Nokkis on aika pätevä jälkikoira!


Viljalla ei vaikeuksia esineruudussa!.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti