Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

15.6.2015

Mahtava meno, tiukka etukeno!

Tällä kertaa päivitykset alkavat kasvattien päivittelemisellä, nääs, nääs nääs. Kamalan taitavia koiria ja koirien ohjaajia on siunautunut meidän riveihimme. Ensimmäisenä mainitsemme Hertta Hertsyygelin (Dreamoor Stass Allie) ja Hannan, jotka osallistuivat TOKOn SM kisoihin 6.6. ja pitivät heimolaisten lippua korkealla. Hertan varma osaaminen näkyi ja tuotti tulosta sillä parivaljakko sijoittui voittajaluokassa sijalle 10. Ihan mieletön suoritus!

© Helen Habte


Hertan pikkusisko Fiona (Dreamoor Walking on Tin Ice) seuraa tiiviisti isosisko Hertan jalanjälkiä, hän nimittäin kävi Sannan kanssa tokokokeessa AVOimessa luokassa heti seuraavana lauantaina eli 13.6. Kuinkas siinä sitten kävikään, Fiona suoritti raudanlujalla otteella oman osuutensa ja sai 187pistettä, KPn ja 1. sijan! WAU!

leirikuva Dreamoor-leiriltä 2015

Heti seuraavana päivänä Fionan tokokokeesta Pörrö (Dreamoor The Dragon Rider) ja Tero tekivät omaa historiaansa kisaamalla agilityn SM kisojen finaalissa!! Jo finaaliin pääseminen on aikamoinen suoritus, mutta Tero piti pään kylmänä ja ohjasi Pörröä itsevarmasti saavuttaen kovassa seurassa sijoituksen 19! Aika mahtava suoritus!!


© Natalia Halme


Huh, huh. Semmoista suitsutusta kasvateilta, että sanattomaksi vetää. Kisailujen lisäksi osataanhan me pitää hauskaakin, nimittäin Heimolaiset kokoontuivat Dreamoor-leirille jälleen Virroille toukokuun lopulla. Ohjelma oli tiivistä ja jokainen pääsi tekemään itselle mieluisia lajeja, vepeä, tokoa tai aksaa. Heitetääs tähän muutama tunnelmallinen kuva leiriltä!

Nämä kuvat © Sanna Jääskeläinen


© Sanna Hyytiäinen

© Sanna Hyytiäinen

© Sanna Hyytiäinen

Nämä kuvat © Jenni Pelkonen


Nämä kuvat © Sanna Jääskeläinen 
Nämä kuvat © Jenni Pelkonen

Leiri on takana ja seuraavaksi heimolaisille meillä on ohjelmassa kesäpäivää tokoillen, paimennuspäivää ja syksyn maastoleiriä. Ei ole tylsä kesä edessä! :) 

Nooan pentuset kennel Demzinakseen täyttivät jo 7-viikkoa ja lähtivät omille teilleen maailmalle. Kävin katsomassa pentuja Paraisilla ja pääsin myös pentutestiin mukaan katsomaan, kiitos Cia ja Benita kun pääsin viettämään päivän pentujen kanssa! Tykkäsin kovasti pentusista, ne olivat aika valloittavia pikku punkuloita. Pari kuvaa pennuista muistoksi itselle.


Alli starttasi agilityuransa Riihimäellä, kun Lotta järkkäsi Naurava koira agilityareenalla epikset. Me kisattiin mölliluokassa ja kisaavien luokassa ja suureksi yllätyksekseni Alli näytti mulle närhen munat ja sijoittui mölliradalla ykköseksi! Palkinnot oli aika hulppeat ja kisat oli tosi hyvin järjestetty. Kannattaa käydä jos toisen kerran siellä epikset järjestetään.

kuva © Sari Matilainen


Kohta meilläkin on edessä ihana pitkä kesäloma ja mitä kesällä sitten vielä tapahtuukaan, se jää nähtäväksi. Tällä hetkellä meillä on kotona Usva (Dreamoor Gold as Ice) vieraisilla ja hyvin on Usvis liittynyt laumaan. Tähän vielä äidin ja tyttären iloisen aurinkoinen tervehdys blogimme lukijoille!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti