Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

23.7.2015

Heinäkuussa mennään

Heinäkuu on mennyt meillä ihan lomaillessa! Ollaan nautittu lomasta ja tänä vuonna päätin, että mitään ei ole pakko ja se lupaus on pitänyt. Ollaan tehty just sitä mitä ollaan haluttu tai oltu tekemättä! :)


Mun puutarha :)

Koirat ovat käyneet pitkillä metsälenkeillä ja nauttineet pihamaalla köllöttelystä aina kun ei ole satanut, sadepäivinä ollaan sitten samoiltu metsissä tai kyhjötetty sisällä telkan äärellä. Ihan parasta!


Kesämies Ruippa

Koirarintamalla on ollut aika hiljaista, hirveän paljon ei olla mihinkään osallistuttu mutta tehty on senkin edestä. Tässä vaiheessa Nooan vepeily on niissä kantimissa, että kaikki ALOkasluokan liikkeet on hanskassa, nyt vaan viilataan loppuun saakka kaikki kuntoon. Sove on sitten ensi kesän suunnitelmissa, kunhan on päästy treenaamaan kunnolla ennen sitä.

© Jaana-Maarit Perkkala

Nooan tokoilut ovat olleet jäissä kesän ajan ja olemme tehneet vain PK tottista. Se alkaa näyttää ihan hyvältä jo, tosin ei ole vielä sillä tasolla missä haluaisin sen olevan, joten pitkä tie on vielä mentävänä jotta saan sen siihen kuntoon kun haluaisin. Hyvällä mallilla kuitenkin joten tästä on hyvä jatkaa. Jälkikokeeseen tekisi vielä mieli tämän vuoden puolella, katsotaan tuleeko se tapahtumaan vai jätetäänkö sekin ensi vuoden puolelle.

Nooan kanssa on aloitettu EK:n treenaaminen ja kaikki EK:n osa-alueet hakua lukuunottamatta on nyt aika hyvällä mallilla. Hakua aloitellaan ilmaisun opettelemisella ja elokuussa aloitamme henkilöetsinnän alkeet Nooan kanssa. Kuten huomaatte, Nooalla on aikamoinen savotta tällä hetkellä hommia, tästä syystä toko jätettiin pois hetkellisesti ja siltikin Nooalla on paljon hommia lautasellaan.

Manu on ollut pitkällä sairaslomalla tämän kesän, hakutreeneihin emme ole oikeastaan päässeet kuin muutaman kerran. Epämääräisiä löydöksiä on löytynyt, mutta katsotaan miten tilanne etenee. Emme huolestu vielä sen kummemmin. Kuten kuvasta näkyy niin Manu on ihan oma itsensä tällä hetkellä :)


Mä oon Manu

Allin kanssa en ole vielä ehtinyt starttaamaan agilitykisoissa enkä tiedä ehditäänkö tänä vuonna sitten starttaamaankaan. Katsotaan nyt.... Alli on ryhdistäytynyt vesipetona tänä kesänä!Ossi tunnelmoi kesää

 
Sikakoirat lenkillä mutaojissa itseään sotkemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti