Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

3.10.2013

Syyspäivitys ja jälkipäivä

Paljon on taas tapahtunut. Männä viikonloppuna oli meillä Mainioiden Metallisten jälkipäivä. Pennut olivat kasvaneet ihan hurjasti ja sehän edesauttoi tietenkin kovempaa vauhtia ja vaarallisempia tilanteita. Ei se mitään, kukaan ei loukkaantunut ja jälkipäivä saatiin kunnialla läpi!
 
Kiitos kaikille kasvatin omistajille, että tulitte jäljestelemään, oli kiva nähdä pentujen kasvavan. Kiitokset Milla & Merja esimerkkikoirakkoina toimimisesta ja Helille lihashuoltoluennosta. Oli pitkä mutta kiva päivä! Kasvattaja saa myhäillä tyytyväsenä sillä kaikki pennut olivat superpäteviä ja hyvin maavainuisia otuksia. Toivottavasti jälkikärpänen pääsi puraisemaan ja näitä nenäotuksia nähtäisiin jatkossakin metsässä jäljestelemässä.
 

Päivitys ei loppunutkaan tuohon jälkipäivän kuvakavalkaadiin vaan jatketaan vielä hieman meidän oman lauman jutuilla. Ruippa kävi torstaina operaatiossa pieneläinsairaalassa Viikissa. Pieni Ruippis olento on nyt ihan raukkana ja kovin, kovin kipeänä. Täytyy sanoa, että nyt kun on itse käynyt oman koiran kanssa läpi tällaisen operaation ensimmäistä kertaa niin huhhuh, ei ole todellakaan mikään pikku juttu. Kova paikka sekä minulle, että Ruipalle. Vai mitä sanotte tästä kännyräpsystä, Ruipan syyllistävä ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Ruippa, päivä 2 tähystyksen jälkeen

Ruippa jatkaa siis saikulla mutta muu lauma on onneksi kunnossa. Käytiinkin tänään iltasella vähän luonnonhelmassa ja otin muutaman räpsyn olennoista.


Ossi-paappo nauttii syysauringosta!
Ei uskoisi, että tämä viikari on jo 10-vuotias!
 

Puolueellinen tai ei, minusta Nooa on yksi kauneimmista koirista mitä olen nähnyt <3


Pojat tutkiskelevat syystuulen tuoksuja savannilla


Ulpukka ja Paappo pysähtyivät hetkeksi tauolle
 

Cosmo tutkailee peuroja, suuri saalistaja :)
 
 
 
.

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä samaa mieltä, kovin on komea Nooa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mutta täytyy sanoa, että ehkä olen HIEMAN jäävi sanomaan :)

      Poista