Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

16.9.2013

VAROITUS! Pentuja :)

Suunnitelmia on ja on paljonkin! Jos olet harrastuskaveria vailla niin nyt on valinnanvaraa!

Manulle on odotettavissa jälkikasvua kennel Pikkupaimeneen (Sari Solanti). Manun luona kävi morsian nimeltään Mila (Pikkupaimenen News Release) ja koska pariskunnalla natsasi ihan mukavasti niin loppuvuodesta voisi odotella pikku Manuja maailmaan :)
Manusta saa lisätietoja minulta, pentueesta ja emästä kannattaa olla yhteydessä suoraan Sariin (http://www.pikkupaimenen.com/).

Mila & Manu


Meidän Nooa Nomparellista on kasvanut ajan saatossa salskea nuori uros johon Keena tyttö on iskenyt silmänsä. Se on siis menoa nyt! Loppuvuodelle on suunnitteilla kennel Briskness (Anita Korhola) N-pentue jossa isänä meidän Nooa ja emänä Anitan oma kasvatti Keena (Briskness Jeanne D'Arc). Nooasta voin kertoa kiinnostuneille lisää, Keenasta ja tästä pentueesta lisätietoja Anitalta (http://briskness.blogspot.fi/).

Nooa & Keena
kuva Anita Korhola


Meille itsellemme on myös suunnitelmissa kolmas Dreamoor pentue vuodelle 2014. Ajatuksissa on hyvinkin vahvasti harrastuspainoitteinen pentue. Kuvamateriaalia ja asioita selvitellään myös tämän suunnitelman kanssa, mutta emme pidä kiirettä sillä hyvää kannattaa odottaa, joskus vähän kauemminkin!! Trust me, it's worth it! :) Tarkkailkaa kotisivujamme asian tiimoilta.

.

4 kommenttia:

 1. Sanna! Ei tällasia poustauksia!!!
  Mun pitää deletoida tää sivu Terolta...

  VastaaPoista
 2. Ei Sanna ei, nää pentueet tulee nyt aivan liian nopeasti :D Ei me ehditä hommata sitä isompaa asuntoa vielä :D Onkohan tuo vika kuva kenties muuten kuva-arvoitus ;) Mahtaakohan toinen noista kuvassa olevista pentusista olla tulevan Dreamoor-pentueen emä ;) Pipsis se tuskin on ;D Vaikkakin se täällä välillä petaa kuin viimeistä päivää pentusille pesää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :) Niin, meinasin muuten mokata tuon kuvajutun kanssa kunnes tajusin miten nokkelaa porukkaa meijän heimosta löytyy niin viime metreillä korjasin mokani!

   Mutta vastaus kysymykseen... ehkä on, ehkä ei :)

   Poista