Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

15.9.2013

Nooa on sertin arvoinen

Tänään käytiin meijän Nooa vauvan kanssa näytelmissä Tuomarinkartanossa. Päivä oli kiva, koska oli niin paljon mukavia tuttuja paikalla. Vähän ehkä ronskimpaa läppänderiä ja pientä kettuilua oli ilmassa, mutta hyväntahtoista kaikki tyynni :) Enivei, eukon housut pysyi jalassa eikä näyttelytalutin pettänyt kesken kehärundin joten ei mitään raportoitavaa, sorry!

Nooan tulos ja arvostelu: ERI KÄK1 SA PU2 SERT (yhtä uupuu muotovalion arvosta, siis jee!)

Jaana Hartus:
"Erinomainen, jäntevässä kunnossa esiintyvä erinomainen tyyppi ja kokoon sopiva luusto. Oikean muotoinen pää. Hieman leveälle asettuneet korvat. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoiset kulmaukset, typilliset etenevät liikkeet. Turhan ahdas takaa. Hyvä karvanlaatu."

Nooalle siis toinen serti, josta olemme kovin iloisia. No onhan se nätti, mein Nooa <3 Hienoa oli se, että serti tuli käyttöluokasta, arvostan.Näyttelyssä oli myös muita heimolaisia (tämä lausahdus muuten varastettu Hertan Hannalta, kiitos siitä!), Milla oli Nooan siskon Keitan (Dreamoor Dorothy of Oz) kanssa kehässä ja tämä kaunokainen pyörähteli kehässä ERIn verran mutta harmittavasti SA jäi saamatta. Keita on köykäinen ja näppärä narttu, puhtaat liikkeet ja vauhti jolle muut jää toiseksi. Kaunista katsottavaa!

Iloa varjostaa Ossin siskon Ennin poismeno. Kaksi sisarusparvesta on jo lähtenyt sateenkaarisillalle.... vetää hiljaiseksi. Väistämättä se on meillä kaikilla edessä mutta... emme ole vielä valmiita siihen. Ossi <3


.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti