Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

9.5.2013

Näyttelyssä

Käytiin Nooan kanssa tänään Tuomarinkartanon näyttelyssä. Tuomarina oli Elena Ruskovaara, todella miellyttävä tuomari edelleen! Elena oli tänään tätä mieltä Nooasta:

"Oikea tyyppi. Selvä sukupuolileima. Oikeat mittasuhteet,. Hyvä runko. Sopivat kulmaukset. Ilmeikäs, hyvä pää. Keskiruskeat silmät. Hyvä sivuliike. Tyypillinen häntä. Liikkuu takaa ahtaasti muuten kerrassaan hienosti."

ERI  AVK2 SA PU3 VASERT

Hyvä arvostelu ja kiva päivä mutta en varsinaisesti iloinnut varasertistä sillä olen traumatisoitunut kun niitä meillä on tuo kaappi täynnä. Ihan oikeat sertit kyllä kelpaisi! :) ei tarviis enää käydä näyttelyissä kun sais niitä oikeita sertejä mutta pitää vielä jaksaa parin sertin verran käydä näytelmissä. Ne ei niin helpolla tulekaan, että ei muuta kun näyttelykalenteria tästä kahlaamaan.

Nooa tietysti hyljättiin tylsästi kehän jälkeen katsomoon kun ei tullutkaan mainetta ja kunniaa mutta loppu hyvin kaikki hyvin sillä Nooa sai turkasesta varasertistä palkinnoksi vinku-sammakon. Tuolla se keittiössä vetää rundia sammakko suussaan!

Palataans hetkeksi näyttelytunnelmiin. Sukulaiskoirilla meni tänään hyvin! Urosten serti meni Ossin poika Zululle ja narttujen serti Manun tytär Illalle. Meijän Keita (Dreamoor Dorothy of Oz) pärjäsi avointen narttujen kehässä hienosti ollen ERI, AVK2 SA PN5 ja VASERT!!! Keita alkaa puhjeta hiljalleen kukkaan. Hiljalleen...hmm.. siis sehän on vasta 2-vuotias että eipä sen tarvi vielä valmis ollakaan! Se koira kyllä liikkuu niin köykäisen keveästi ja kauniilla askeleella, että sitä voisi katsella katselemasta päästyään.


Saatiin kaikki kauniit sukulaiset vielä yhteispotrettiin muistoksi (klikkaa kuvaa niin se tulee isommaksi). Kiva päivä, kiitos kaikille hyvästä seurasta ja mainiosta näyttelytunnelmasta. Olikos se niin, että seuraava näyttely on se erkkari ensi vuonna? :) Äh, kait sitä pitää ennen sitä johonkin suunnistella yrittämään..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti