Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

28.4.2013

Vuoden ensimmäinen pentutapaaminen

Tänään nähtiin pitkästä aikaa lähes koko pesue pentuetapaamisen merkeissä. Vain Hertta oli joutunut jäämään pois mutta muuten kaikki Sankarit oli huudeilla! Ihanaa oli nähdä jo aikuiset pennut (ensi viikolla 2-v), vaikka aika lapsellisia ne ovat vieläkin, ihan vauveleita!! Liekö ne koskaan kasvavat aikuiseksi, epäilen suuresti :)

Teemana oli toko-päivä ja kouluttajana perinteisesti Sirke Viitanen, kokenut tokoilija. Sirkellä oli paljon tosi hyviä vinkkejä ja neuvoja kaikille pennuille. Päivä oli tosi kiva, kiirettä piti mutta olipas taas kiva nähdä sakkia. Tulee aina niin kotoinen olo tuossa porukassa että kyllä jaksaa koko pitkän päivän. Iso kiitos pentujen omistajille ja muillekin vierailijoille kun tulitte toko-päivään, hauskaa oli! Räntäsadetta jäätiin kaipailemaan mutta Pörrön Tero jo lupaili, että josko sitten kesäleirillä päästäisiin vähän talvisempaan tunnelmaan ;)


Pipsa, Nooa, Keita, Pörrö, Näpsä


Kaaos, mikä yllätys!


Keita näytää niin seesteiseltä


Näpsä vauhti päällä


Pipsa on luonnonlapsonen


Tältä Binka "bortsulta" on jäänyt valkoinen väri puuttumaan


Pörrö kuuntelee ohjeita

Pipsa, Nooa, Keita, Pörrö, Näpsä
Tuhmat tytöt näyttää kieltä kuvaajalle!
.

4 kommenttia:

 1. Kiitos järjestelyistä, onko jossain lisää kuvia katseltavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin kans laitella kuvia lisää verkkoalbumiin, kun Tero niitä näytti taas räpsineen.

   Kauheen tutulta näytti nämä kuvat, samaan aikaan ootte, Sanna ja Tero, tainnu painaa laukaisijaa :) On se kyllä kumma, kun jonkun pitää aina näyttää kieltä - perussettiä siis 2 v sisarusparvelta ;)

   -Jenni

   Poista
 2. Valitettavasti mulla on ihan vaan yksi ja kaksi kuvaa, kamerassa oli joku pöly&karvahäsäkkä mikä lie ja kuvat on ihan kauheita :(
  vain muutama on julkasukelpoinen. Toivonkin, että Terolla/Jennillä ja Mikolla olisi kuvia laittaa jakoon...

  VastaaPoista
 3. Näyttää myös jotain likaa olleen toisessa linssissä. Ehkä jostain kuitenkin selvän saa, ei ole vielä tarkisteltu kuin muutama kuva.

  Kelihän oli tuollainen melko tavallinen, joten eiköhän sitten elokuun leirillä saada nauttia taivaan kaikista antimista ;)
  Jos tällä kertaa nähtiin aurinko, miksi ei lunta elokuussa?
  Olisi melko eksoottista, jäämme innolla odottamaan mitä tuleman pitää!

  VastaaPoista