Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

30.5.2018

Kevätleirillä

Vietimme ihanan aurinkoista ja lämmintä kesäviikonloppua jälleen Virroilla. Kelit suosivat, piti läträtä aurinkorasvan kanssa ettei nahka kärventynyt. Itse selvisin suht koht pienillä vaurioilla, mutta sen verran se aurinko kuitenkin porotti, että jopa jälkiryhmässä oli joku polttanut ihonsa.
Semmosta se on leirielämä.

Kiitämme kaikkia heimolaisia jotka kynnelle kykenivät ja porskuttivat menemään koko vauhdikkaan viikonlopun. Onneksi alkoi arki niin pääsi nukkumaan ja lepäämään!

Leirillä oli uutta ja vanhaa verta mukana. Vaikka alunperin veikkailtiin, että nuorisomökkiläiset "gangstat" ne bilettää ja hilluu yötä myöden niin kuinkas ollakkaan he olivatkin ensimmäisiä jotka simahtivat unille. Nykyajan nuorisolta puuttuu selkeästi turnauskestävyyttä. 
Keski-ikäisten pariskuntien mökissä oli asiallinen meininki, mutta täti-mökissä olikin ihan vallaton meno yömyöhään. Tädit kun ihmettelivät uunin käyttömekanismia sen verran myöhään, että kevyesti kärvähtäneen iltapalan kimppuun päästiin vasta puolen yön pintaan! Ei siis ihme, että arjen levolliset yöunet tulevat tarpeeseen :)

Perjantaina otettiin chillisti ja mukauduttiin rauhallisesti leirielämään. Lauantaina sitten alkoi varsinainen action! Osa jengistä hilppasi aamutuimaan metsään, missä Jenni  opasti leiriläisiä jäljestyksen saloihin. Aika paljon taisi olla asiaa, kun tyypit pysyivät metsässä yhtäjaksoisesti kuuteen saakka illalla. Treeneissä käytiin läpi jäljestystä metsässä ja pellolla, janoja sekä esineiden ilmaisua, aika kattavasti siis. Pipsa janalla
© Sanna Jääskeläinen

Sanna & Fiona
© Mikko Turunen


Pari muuta porukkaa vietti lauantaita agilityssä Teron opissa ja toinen jengi vepe-rannassa Erikan koulutuksessa. Lämpöä oli ihan kiitettävästi, niin koirat (ja ohjaajat) kyllä tarkenivat. Sunnuntainakin ohjelmassa oli, ylläri ylläri, vepeä ja toinen porukka hipsi metsään hyttysten syötäväksi treenailemaan hakua. Alla olevat sunnuntain vepe-kuvat © Sanna Jääskeläinen.


Samaan aikaan kun vepeä myllättiin rannassa, osa jengistä mylläsi hakua metsässä.


Treenien suunnittelua leirissä

Anna & Juju vauhdissa


Mikäs siinä, treeni- ja koevuosi lähti mukavasti vauhtiin leiristä ja tokihan leiri oli jälleen menestys, kivaa oli :) 
Suuren suuret kiitokset kaikille osallistujille, eikä vähiten myöskään kouluttajillemme Tero (agility), Erika (vepe), Pekka (vepe), Jenni (jälki) ja Minna (haku) ensi vuonnako uudestaan?

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti