Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

11.6.2017

Sokka irti!Nooa on ehtinyt käydä tässä välissä parissa voittajaluokan etsintäkokeessa (EK). Molemissa kokeissa meni hyvin, saatiin 1-tulokset! 

Ensimmäinen koe oli Nurmijärvellä ja siellä maastopisteet 181 ja tottis 89 pistettä eli tasan 270 pistettä. Tottiksessa kompastuskivi oli [taas] pitkä seuraaminen ja liikkestä istuminen, jossa Nooa jäi seisomaan. Maastossa pisteitä menetettiin takajäljestä ja yhdestä metsään jääneestä kepistä ja haussa meni muutama piste kauneusvirheisiin. Pudotettu, tarkkuus ja esineruutu meni tosi hyvin kaikki.
Nyt sitten eilen olimme Hämeenkyrössä EK-kokeessa ja taas tuli 1-tulos eli tosi hyvin meni. Elinen koe:

Jälki
Takajäljestä -6 pistettä, muuten meni jälki hyvin ja saatiin saaliiksi vaaditut 4 keppiä. 54/60 p

Esineruutu
Nooa teki neljä pistoa ja näin sai kerättyä ruudusta vaadittavat 3 esinettä. Se eteni ihan hurjalla vauhdilla ruudussa ja siitä näki hyvin kun sai hajun koska se oli kuin sähköiskun saanut kun haju tuli nenään. Se paikansi esineet sitkeästi ja lähti nopeasti tuomaan niitä. Kaikenkaikkiaan hieno ruutu! 30/30 p

Tarkkuusruutu
Tarkkuusruudussa taisi mennä joku 4 sekuntia kun Nooa oli jo bongannut ja ilmaissut esineen. Ansaitusti 20/20 pistettä.

Pudotettu
Pudotettu esine meni tosi hienosti, siinä ei mitään huomautettavaa joten 20/20 pistettä.

Henkilöhaku
Tätä jännitän aina eniten, koska haku ei ole meillä koesuorituksena vielä niin rutinoitunutta enkä luota jotenkin että osataan sitä vielä kunnolla eli siis ohjaajan omaa hermoilua kaikki, koirahan kyllä toimii. Ja niin toimi tälläkin kertaa ja sieltähän nousi sallitun ajan puitteissa kaksi maalimiestä. Pari pistettä lähti, kun toisella näytöllä Nooan oli vaikea pitää rullaa suussa eli 68/70 pistettä. Note to self, osta vähän pidempi rulla.

Tottelevaisuus
Jälleen kerran se pitkä, tylsä seuraamisosio koitui kohtaloksemme. Se on vaan niin tylsä, että Nooa ei oikein jaksa innostua koko touhusta. Tarvii vähän fundeerata mitä sen kanssa tehdään. Se oli arvosanalla tyydyttävä ja ihan ansaitusti olikin noin huono.
Yhtään liikevirhettä Nooa ei tehnyt. Pisteitä lähti vähän sieltä ja täältä pienistä kauneusvirheistä. Loppupisteet 89 pistettä.
Pisteitä yhteensä siis M192 ja tottis 89 = 281 pistettä joka riitti hienosti 1-tulokseen. 

Nooalla on nyt kaksi ykköstulosta EK:sta ja ensi vuonna lähdetään jahtaamaan sitä viimeistä ykköstä joka vaaditaan käyttövalioitumiseen EKsta.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti