Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

12.9.2016

Bortsujen erkkarissa

Viikonloppuna käytiin sankoin joukoin Tervakoskella bortsujen erikoisnäyttelyssä. Tänä vuonna tuomareina uroksilla oli Päivi Eerola ja koska olen jo pidemmän aikaa halunnut viedä pojat Päivin arvosteltavaksi päätin ilmoittaa Nooan, Kurpitsan ja Riimin kaikki erkkariin. Meitä oli heimosta myöskin Fiona, Jura ja Keita ilmoitettu geimeihin ja näillä koirilla oli taasen tuomarina Jaana Hartus, myöskin pitkänlinjan bortsutuomari.

Kaikki kasvatit edustivat kauniina ja hyväkäytöksisinä ja kyllä ne ihan hyvin tunnistaa rodun edustajiksi, vaikka ulkomuoto ei näiden pentujen kasvatuksessa ole ollutkaan se painavin tekijä. Arvostelut olivat kautta linjan hyviä, olikin mukavaa saada asiantuntevilta ja rotua jo vuosia seuranneilta tuomareilta arvostelut koirien rakenteesta.

Meillä oli oikein mukava näyttelypäivä heimolaisten keskuudessa, pitkä ja väsyttävä päivä mutta hyvässä seurassa se oli vain ilo :) Kiitos kaikki te ihanat, kun toitte Allin vauvat ja Rimpyn näyttelyyn!! Sanna ja Tuija isot kiitokset kuvaamisesta, saatiin vielä muistojakin näyttelypäivästä!

Seuraavaksi kuvakavalkaadi, sen mukaan kuvia mitä sieltä kehän laidoilta porukat saivat niitä napsittua. Kuvat © Tuija Leisti ellei muuta mainita.


Dreamoor Walking on Tin Ice "Fiona" 3v
AVO EH

Dreamoor Walking on Tin Ice "Fiona" 3v
AVO EH


Dreamoor Smashing Pumpkin "Kurpitsa" 10 kk
JUN H


Dreamoor Smashing Pumpkin "Kurpitsa" 10 kk
JUN H


Lionheart Dreamore "Riimi" 4,5v
AVO EH
©Saana Telkkälä

Dreamoor The Wizard of Oz "Nooa" 5,5v
KÄY ERI SA KÄK2

 
Dreamoor The Wizard of Oz "Nooa" 5,5v
KÄY ERI SA KÄK2
©Saana TelkkäläDreamoor Iron Man "Jura" 3v
GT EH 


Dreamoor Dorothy of Oz "Keita" 5,5v
KÄK ERI
©Sanna Jääskeläinen

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti