Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

22.5.2016

Kesä ja kärpäset

Jo joutui armas aaa-aaai-ka ja suu-vii suu-loinen. Eletään toukokuuta mutta kelien perusteella voisi luulla, että hyvinkin jo kesäkuuta. Kelit ovat suosineet siinä määrin, että maastossa ja laitumella me noin pääpiirteittäin vietämme aikaamme koirien kanssa. Toko on vaan jotensakkiin jäänyt....
Nooalla on haku- ja jälkitreenit viikoittain ja Kurpitsakin on kunnostautunut jäljellä ja esineruudussa. Ruippa pääsee päivittäin paimentelemaan ja hiomaan taitojansa sillä saralla ja se on kyllä onnellisimmillaan siinä hommassa <3Meillä on ollut aikamoinen vilinä hoitokoiria tänä keväänä, viimeisempänä vieraana Kurpitsan sisko Viima. Vauhtia oli eikä vaarallisilta (oikeasti vaarallisilta!) tilanteilta vältytty, kun nämä kaksi suhmuraa löivät viisaat... tai no, löivät päänsä yhteen niin siitähän seurasi märkiä rusahduksia ja poksahduksia. Että semmoinen sisko ja sen veli. Mutta kivaa oli!


Nooa kävi tänään inttinäyttelyssä Tuomarinkartanossa ja tuloksena oli ERI SA VAK1 PU3 VARACACIB. Eli ei mitään merkittävää menestystä vaikka olihan se kiva, että tuomari tykkäsi ja etenkin Nooan luonteesta tykkäsi kovasti ja kirjaili sen arvosteluunkin. Nooahan on super nätti eläin, laitankin tähän tänään ohimennen napatun kuvan Nooasta.
Nooan pennut kennel Demzinakseen on kaikki nyt terveystutkittu ja kaikki pennut ovat terveitä. On ollut tosi kiva kuulla näiden pentujen kuulumisia ja seurata niiden kehitystä. Nooan pennut molemmista pentueista ovat pärjänneet kivasti näyttelyissä ja muissa harrastuksissa mm pelastuskoira-, pk-puolella ja tokossa harrastelee useampikin Nooan pentu.


Meidän pikku Kurpitsa ei enää olekaan niin pikkuinen. On se jo emoaan korkeampi vaikka vielä onkin soukka poika ja pää on vielä ihan vauvan pää. Mutta se ei ole pahitteeksi, että kasvaa hitaasti, parempi niin päin. Kurpitsasta pari uutta kuvaa tässä alla. Kurpitsa on super magee tyyppi, se on tosi nopea ja sähäkkä uros tekemisissään, sen kanssa on mainiota touhuta ja Kurpitsa tykkää kauheasti tehdä kaikkea mahdollista. Kiva nähdä miten meidän yhteistyö alkaa lutviutua. Olen erittäin tyytyväinen Halloween -pentueeseemme, se on täynnä lupaavia pentuja joten mielenkiinnolla seuraamme niiden kasvamista.

.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti