Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

28.4.2015

Suklaalevy palkinnoksi

Oltiin Nomparellin kanssa taas yrittämässä 1-tulosta tokossa. Eihän se sieltä tullut vieläkään, meillä on pitkä putki 2-tuloksia ja aina yksi liike menee mönkään mikä vie tuloksen mennessään. Kökköä on se, että se on aina eri liike. Alussa meile kävi niin, että ryhmäistuminen meni nollille, kun Nooa kävi ajassa 1:30 yleensä maahan. Tämän liikkeen kesto on siis 2min eli viittä vailla loppua hän kyllästyi ja kävi pötköttelemään. No paneuduttiin siihen ja saatiin se korjattua, jolloin aloi tökkiä tunnari, no saatiin se aika piankin kuntoon, jolloin sitten nollille meni joko ruutu tai ohjattu aina vuorotellen.
Nyt sitten oltiin treenattu kaikki noi heikot liikkeet niin tikkiin kuntoon, että aika jees fiilis oli mennä kokeeseen. Kaukot oli vähän semmonen, että ei kymppiä tulisi, mutta tiesin että ei se nollillekkaan menisi. Kuis sitten kävikään.

Ryhmäistuminen 10
Paikkamakuu 8 (kaksoiskäsky nousemiseen)
Seuraaminen 7 (painoi ja oli levoton)
Luoksetulo 6 (kaksoiskäsky maahanmenoon)
Zeta 9
Ohjattu 10
Metallihyppy 9
Tunnari NOLLA!!!!
Kaukot 7
Ruutu 10

Yht 243p 2-tulos ja 2. sija


Nooa ja palkinnot


No niin, eli sen kerran kun ne meidän pahimmat eli ohjattu ja ruutu skulaa niin tunnari, mikä on toiminut tosi hyvin pitkän aikaa alkaa sitten rakoilla. Voihan sanonko mikä! Nooa se jaksaa pitää jännitystä yllä eikä vaan suostu tekemään kerralla kaikkia liikkeitä silleesti kun osaa. Olihan tuossa noita kauneusvirheitä muitakin, mutta tavoitteena olisi kyllä että yhtään nollaa ei näkyisi tulosluettelossa.
Nyt meillä on pieni tauko ja sitten pohditaan asiaa uudelleen. Ei me luovuteta, tai mä en luovuta, Nooan pään menoksi on jo uudet treenit suunniteltu.

Samoissa kokeissa Nooan pikkusisko Fiona ja Sanna oli kisaamassa alokasluokassa ja saivat hienosti 189p 2. sija KP ja siirtolupa avoimeen luokkaan! Onnea paljon! :)


©Kaisa


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti