Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

12.4.2015

Hulinaa tokopäivässä!

Vuoden ensimmäinen heimotapaaminen pidettiin lauantaina 11.4. tokon merkeissä. Perinteiseen tapaan Sirke oli meitä koutsaamassa ja aisaparina tänä vuonna myöskin Mari. Kaikki tuntuivat tykänneen koulutuksista ja uusia vinkkejä ja niksejä tuli paljon, joten iso kiitos Sirkelle ja Marille!!

Tokopäivän sää suosi meitä sillä jopa +15 astetta oli lämmintä ja aurinko suorastaan porotti taivaalta. Heimolaisia oli päässyt kivasti mukaan geimeihin ja mikäs siinä tokoillessa, kun kaikki olivat jo niin taitavia. Kovin oli ylpeä miten hienosti kaikki heimosisaret ja -veljet olivat mukana touhussa ja näyttivät hienoa osaamistaan.

Kiitos kaikille mukana olleille jälleen, te teette näistä päivistä ihan parhaita!! Jatketaan tästä sitten leirillä :)


© Sanna Jääskeläinen


© Sanna Jääskeläinen

Myös me Nooan kanssa osallistuttiin koulutukseen ja saatiinkin tosi hyviä vinkkejä! Meillä alkaa Nooan kanssa kohta tauko tokosta, kun siirrytään PK-lajien pariin ihan täyspäiväisesti joten nämä toko-treenit alkaa olla harvinaista herkkua kesän aikana. Yksi tokokoe on katsottuna Nooalle, sitten se saa jäädä ja siirrytään jälkikokeiden pariin. Maastokausi ollaan korkattu esineruudun osalta ja se vaikuttaa aika hyvältä. Kohtapuoliin päästään myös ajamaan vuoden ensimmäinen jälki, mikä on aika myöhään meille keliolosuhteet huomioon ottaen, mutta teknisistä syistä ja tarkoituksella olemme tänä vuonna lykänneet jälkikauden aloitusta. Mielenkiintoista nähdä missä kuosissa herran jäljestys lienee.

Nooa on tänä keväänä aloittanut uuden aluevaltauksen, olemme nimittäin siirtyneet jäljen lisäksi myös EK:n pariin ja kovalla tohinalla on tarkkusetsintä ja pudotetun etsinnän treenit käynnistyneet. On tosi kiva päästä tekemään itselle ihan uutta lajia, se tuo vähän vaihtelua treenielämään. Hakua aloitamme hissukseen rullailmaisun muodossa tässä kesällä, pähkäilen sopivaa aloitusajankohtaa sille, jotta jälki tai esineruutu ei pääse häiriintymään siitä, joten katsotaan milloin on sopiva hetki, kaikkea ei mielestäni kannata rykästä kerralla. Ehkä ensimmäisten jälkikokeiden jälkeen uskallan aloittaa haun treenaamisen.

Laitan tähän vielä pari kuvaa Nooan treeneistä, kiitos Sannalle kuvista!© Sanna Jääskeläinen


© Sanna Jääskeläinen


© Sanna Jääskeläinen


© Sanna Jääskeläinen


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti