Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

5.5.2014

Koeraporttia pukkaa

Käytiin tuossa parissa kokeessa poikain kanssa, ei mitään mitalisadetta mutta arvokkaita oppimisen hetkiä kuitenkin.

Nooan kanssa tokokoe Tuusulassa vapunpäivänä, saaliina 3-tulos ja 218 pojoa.
Ryhmässä istuminen nollille samoin tunsku, muut meni silleen enempi tai vähempi ookoo. Mitä opimme tästä kokeesta? Opimme sen, että Tiina Heino on mukava tuomari ja että Tuusulassa on mukavia koiraharrastajia :)

Opimme myös, että
- Nooa ennakoi sivulletuloa joka jesuksen liikkeessä (tarttisko treenata?)
- ei pysy luoksetulon seisomisessa vaan hiipii eikä malta venailla
- tunnari on herkkä liike, kun se on koko satsin vimppana ei malta enää keskittyä siihen
- ruutu on ikuinen mysteeri meille, joko se on 0 tai sitten se on lähes täydellinen (tällä kertaa 9)
- Zetassa ilme on huono kun kärkkyy tötteröitä
- seuraamisliikkeissä aina keittää yli --> sama PK tottiksessa. Mikä siinä seuraamisessa on että kuumuu kun apina??

Menin tuonne kokeeseen vaikka olikin edellisenä päivänä oksarin armoilla, joten en paljoa välittänyt vaikka tulikin 3-tulos, halusin vaan nopsaan kotiin nukkumaan ja lepäämään. Tulipa käytyä.

Seuraavissa treeneissä tehtiinkin sitten Nooan kanssa kokeenomaisesti nämä liikkeet: ryhmäistuminen, seuraaminen, ruutu, tunnari, ohjattu, kaukot, ja kaikista olisi saanut 10 paitsi seuraamisesta kun kuumu (ehkä 8 sillä suorituksella) ja kaukoissa liikkui vähän liikaa mun makuun.

Manun kanssa sitten hakukokeessa 4.5. päästiin edellisenä päivänä peruutuspaikalle niin en kyllä paljoa ehtinyt jännittämään, mutta iloisna lähdin siis tietenkin matkaan niinkin kauas kuin Röykkään. Maastolla aloitettiin ja Manu oli eka koira radalla, surprise, me ollaan aina numero 1 kaikissa kokeissa. Eniveis, oltiin sitten noin 5 min radalla, nostettiin 1 ukko ja tehtiin 2 valeilmaisua ja sitten kotsaan. Valeilmaisut koituivat siis kohtaloksemme.

Mitäs sitten tästä opimme? Opittiin se, että koska Manu on fiksu ja filmaattinen niin paparzzit seuraa sitä ihan joka paikkaan, jopa hakumetsään!! Se on joskus tosi rasittavaa, kun ne seuraa meidän kintereillä, mutta on siitä jotain hyötyäkin meinaan tässä vaanivien fanien tulos!

kuva Leila Nurmikivi

Leila ei meitä oikeastaan stalkannut vaan oli järjestäjien toimesta siellä ottamassa koirakoista kuvia, kiitos siitä!! Kannattaa osallistua SPL Röykän kokeisiin :)

Ei tässä muuta, Manun kanssa treenataan nyt tyhjiä kiintorullalla, tälle viikolla onkin parit hakutreenit luvassa niin päästään ihan olan takaa tekemään töitä probleemojen korjaamiseksi.
Jälkijuttuja, eskajuttuja ja tottisjuttujakin olis kerrottavaksi vaikka kuinka paljon mutta jätetään ne vaikka seuraavaan kertaan. Tai tuskin tulee postausta kun unohdan kuitenkin, mutta uusia juttuja sitten taas.


kuva Leila Nurmikivi


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti