Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

10.8.2013

PK SM 2013 koettu

Manun kanssa käytiin PK SM kisoissa Tampesterissa. Oltiin jälkikoirissa kisaamassa maastoon pääsystä ja näinhän se on, että tällä kertaa meidän pisteemme eivät yltäneet maastoon saakka, saimme 70,5 pistettä ja raja maastoon oli 77 pistettä. Manun suoritus meni jotakuinkin näin:

Seuraaminen - hyvä.
Liikkeestä istuminen - puutteellinen (jäi seisomaan)
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo - erittäin hyvä
Liikkeestä seisominen ja luoksetulo - erittäin hyvä
Tasamaanouto - hyvä (haukahti pari kertaa ja pito olisi saanut olla vahvempi)
Hyppynouto - hyvä (JEEE!! Ei koskettanut hyppyestettä mennessä eikä tullessa, voitto meille!!!)
A-este nouto - hyvä
Eteenlähetys ja maahanmeno - puutteellinen (karkasi eteenmenoon...)
Paikallamakuu - puutteellinen (lähti paikallolosta)

Ja siis 70,5 pistettä ja karsiuduimme. Manu on nyt 7,5-vuotias ja nyt ensimmäistä kertaa ikinä lähti paikallaolosta ja tuli mun luokse. Enpä olisi tätä aavistellut näkeväni ikinä mutta kerrankos sitä SM kisoissa kokeillaan kaikkea uutta "kivaa". Tuo eteenlähetyksen karkaaminenhan on täysin kurittomuutta ja näin ollen syytä saa etsiä remmin toisesta päästä. Liikkestä istumisen väärä asento, noh, noita nyt tulee, joskus piuhat on pitkät.

Tulipa nähtyä nämäkin kisat vaikka jälkipolville ei jäänytkään mitään kerrottavaa. Meillä on kylläkin jo ajatukset muissa asioissa, ei jäädä tuleen makaamaan! :)

Kiitos tsemppaamisesta kaikki treenikamut, ajattelin jo tähän listata kaikki mutta härregyyd teitä onkin monta! En tajunnutkaan miten paljon hyviä treenikamuja ja tsemppaerita meille on siunaantunut. Kiitos kaikille siis kauniista sanoista, kannustuksesta ja kivasta päivästä!! Myös Helena, sitten kuitenkin vaikka alkumatka ketyilyyn oli aika kankea :)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti