Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

26.8.2013

Dreamoor-leiri 2013 - tokoa, aksaa, hakua ja jälkeä

Viime viikonloppuna Dreamoor-jengi kokoontui Marttisten leirikeskukseen Virroille leireilemään koiraurheiluhengessä. Itse pääsin paikalle vain lauantaina, kiitos näiden pikku riiviöiden joiden huoltajia vielä toistaiseksi olemme.

Mini-Manu


Lauantaina leirillä oli ohjelmassa agilityä ja tokoa. Kouluttajina agilityssä oli Sari Heinonen ja tokossa Sari Kärnä. Kiitokset Sareille loistavasta koulutuspäivästä!

Pipsa vauhdissa

Hertalla on oma mielipide :)

Näppylä


Lauantaina käytiin myös koirien kanssa lenkkeilemässä luontopolulla ja istuttiin iltaa rantasaunassa. Kyllähän jokaiseen leiriin kuuluu dippaus jääkylmään veteen, mikäs leiri se muuten olisi :)
Myös perinteinen leirivisailu oli ohjelmassa, voittajina tällä kertaa HannaL ja Maija. Kysymykset keksittiin tällä kertaa kimpassa ja wow mitä kynävirtuooseja meillä on porukassa, nimittäin kysymykset olivat enemmän kuin oivaltavia, joten vaikka uhkailin järviveden kylmyydellä niin kukaan ei joutunut sitten kuitenkaan keskiyönkasteeseen.
No, mitäs meillä, treeni oli hyvää, koirat oli yhtä mahtavia kun aina ennenkin, ruoka oli maukasta, sauna oli lämpimänä koko lauantai-illan ja sopivan viileä järvivesi viilensi mukavasti saunan jälkeen. Ennenkaikkea seura oli parasta mitä voi uskaltaa toivoa! Kiitos KAIKILLE jotka tulitte leirillemme, saldona taas yksi repullinen hauskoja hetkiä ja hyviä muistoja! Ensi vuonna uudelleen, suunnitelmat ovat jo kovasti käynnissä :) Itse en ehtinyt ottaa kuin pari hassua kuvaa, onneksi leirillä oli monia paparazzeja joten kuvasatoa on kyllä saatavilla niitä kaipaaville leiriläisille.

Keita

Rimpylä

Super-Sylppä

Nomparelli

Koko poppoo!! KIITOS teille!!!!




.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti