Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

14.7.2013

Nooalle JK1 koulari

Tänään kutsui Kouvola, tai tarkemmin sanoen Anjalankoski ja Nooan uran ensimmäiset jälkikokeet. Nooa osallistui siis palveluskoirien jälkikokeeseen, alokasluokkaan. Ensimmäisenä suoritusjärjestyksessä oli tottis ja siitä saimme 80 pistettä mikä oli itseasiassa loistava tulos, kun ottaa huomioon, että Nooa nollasi arvokkaan hyppynoudon kokonaan, siitä on jaossa 15 pistettä! 
Jälki ei menyt tänään ihan putkeen, hirvesten makuupaikka ja niiden jäljet sekottivat pienen miehen pään ihan totaalisesti ja se näkyi jäljen ajamisessa. Jouduin itse tekemään paljon duunia, että päästiin asteittain etenemään ja nousihan sieltä lopulta ne 3+1 keppiä. Huh!!
Maastopisteet 159 pistettä ja nehän meni näin: jana 40 pistettä (se olikin täydellinen!), 3+1 keppejä ja esineruudusta 29 pistettä.

Enivei, Nooa sai siis koulutustunnuksen JK1 ja seuraava etappi joskus tulevaisuudessa on avoinluokka. Nooa on hieno pieni jälkikoira, vielä kovin raakile kisakentille, oli kuitenkin hienoa saada tulos Nooalle, olemme siitä erittäin ylpeitä vaikka tuo maasto-osuus menikin vähän pyllylleen.


Nooa & JK1 pokaali ja koularimerkki


.

6 kommenttia:

 1. Siis kertakaikkisen hienoa! Lämpimät onnittelut Sanna&Nooa!!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!! Vähän kaihertaa kun suoritus ei ollut koiran osaamisen tasoa, mutta joskus näin. Oli ainakin opettavaista jos ei muuta :)

   Poista
 2. Kiitos, kiitos! Heti seuraavana päivänä analyysien jälkeen tehtiin seuraava treeni ja hyvin meni, kyllä se osaa :)

  VastaaPoista