Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

12.12.2017

Nooan vuosi 2017

Nooa on ahkeroinut tänä vuonna useammassa eri lajissa. Kesällä saatiin vihdoinkin koepaikka vepe-kokeisiin, johon emme edelliskesänä saaneet lainkaan koepaikkoja vaikka koitettiin. Kun kerta koepaikat saatiin niin Nooa kiitti ja teki tälle kesälle SOVEn ja ALOkasluokassa 1-tuloksen. Vepeily on meille semmoinen rentoilulaji jota tehdään hiljaksiin ja sillä ajatuksella sitä siten jatketaan taas ensi kesänä.

TOKOn treenaaminen me jätettiin kokonaan pois treenirepertuaarista kesän ajalle koska keskityttiin kolmeen eri PK-lajiin niin tuumasin, että on parempi jatkaa tokoilua sitten talvella. PK-lajeissa Nooa kunnostautui ja kipusi jäljen lisäksi sekä EK:ssa että haussa voittajaluokkaan. EK:ssa saatiin kaupan päälle kaksi 1-tulosta joten ensi vuonna saammekin saalistaa kolmatta 1-tulosta [kaksois]käyttövalioitumiseen.

Koekausi alkoi meillä tänä vuonna toukokuussa ja päättyi joulukuussa, Nooan tulossaaliina siis tältä vuodelta SOVE, ALO1, JK3x2, EK2, EK3x2, HK1, HK2, HK3 joten nyt vetäydymme ansaitulle joulutauolle lepäämään. Eiköhän me vuoden vaihteen jälkeen hiljalleen aleta treenailemaan ensi vuotta silmällä pitäen. Jos oikein innostutaan niin josko sitä tokoakin sen yhden puuttuvan ykköstuloksen verran...
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti