Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

1.2.2016

Terveystuloksia

Nooan viralliset selkäkuvauslausunnot tulivat tänään liitosta ja tuloshan oli terve koira eli

LTV0
VA0
SP0

Olin tosi iloinen näistä tuloksista. Nooa on luonteeltaan timantti ja se on mulle sopiva harrastuskoira ja kun terveyspuolikin on kokonaisuudessaan tsekattu niin on kyllä tosi kiva fiilis. Ainahan noita tuloksia jännittää.

Muutoin on katseet käännetty taas pentuprojektiin, Usva x Riimi. Tavoitteena oli Nooan kanssa käydä keväällä joku toko-koe, mutta enpä tiedä. Voi olla, että se plääni haudataan ja vasta syksyllä sitten. Katsotaan nyt. Jotenkin tuo pentujuttu menee kyllä aina kaiken edelle, ja niinhän sen pitääkin olla.
Usvasta on imetty tänään verta DNA testeihin ja josko ensi viikolla tulisi jotain tuloksia sitten. Eipä niissä sen kummempaa mutta onhan se kiva kuulla mitä Usvan geneettinen status TNS ja CL:n osalta on.

Kurpitsan kanssa ollaan käyty pari kertaa kylillä hengaamassa. Mun sosiaalistaminen ei ole sitä, että heti 7-viikkoisen kanssa sännätään sinne sun tänne vaan me käydään kylillä kun keretään ja nyt Kurpitsa The maalaisjuntti on käynyt katsomassa maailmaa peräti kaksi kertaa 13 viikon ikään mennessä. Ihan tervepäiseltä pennulta tuo maakari vaikuttaa, joten en aijo sen kummemmin panostaa tähän sosiaalistamisjuttuun jatkossakaan, kunhan kulkee mukana niin se näkee maailmaa ihan riittävästi. Asia olisi eri, jos sillä olisi jotain jännäreitä tai varautuneisuutta niin toki silloin olisi syytä paneutua asiaan ahkerammin.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti