Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

14.2.2015

Varastetut tunnarit

Nooan kanssa käytiin tokoilemassa taas tällä viikolla, kokeet on mielessä edelleen ja pakkohan ne on olla, jos pitäis se ykkönen vielä saada ennen sääntömuutosta. No enivei, me ollaan haettu vähän ajatusta treeniin,  ja khyllä voisi sanoa, että ihan kivalla muudilla mennään treenissä. On tehty paljon kiusaamistreeniä viime aloina, kun Christa sanoi että pittee tehdä niin on sitten tehty. Eteneekö tilanne mihinkään tai tuottaako tulosta, en osaa sanoa kylläkään. Nooaa on härnätty nameilla, käskytyksellä, koiranpennuilla, juoksunartuilla ja kaikella mahdollisella. Häiriö on päivän sana. Ja toinen päivän sana on palkkaamattomuustreeni. Näillä mennään.

Tänään piti treenata tunnaria taas himassa mutta JOKU on varastanut Nooan tunnarikapulat!!! Järkyttävää. Harkitsen rikosilmoituksen tekemistä. Olen täällä kysellyt myös onko viime päivinä näkynyt itänaapurimaiden kilvissä olevia, hitaasti talojen ohi matelevia autoja, mutta niitä ei ole kuulemma näkynyt. Kuka pentele yrittää sabotoida meidän tunnaritreenejä?!

Mitäs muuta. Odotetaan lumien lähtöjä, jotta päästäis maastoon. Siihen saakka toko toko toko toko... Kivaa mutta vaihtelua kaipaa hän. Vaihteluksi voitais mennä koirauimalaan Manun, Ruipan tai Nooan kanssa, kun ei oikein muutakaan tähän väliin keksi.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti