Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

25.1.2015

Sekalainen päivitys ja leiri-ilmoitus

Nähtiin tässä Pörröä tänään ohimennen. Hänestähän leivottiin FI AVA viime vuoden lopussa ja virallista titteliä Kennelliitosta odotellessa käytiin vähän kahvittelemassa Pörrön kunniaksi :)


Pörrö poseeraa


Jennin leipoma herkullinen kaakku ;)

Me ollaan Nooan kanssa treenattu tokoa. Jätettiin yksi koe välistä, kun talossa ravasi juoksunarttuja siihen malliin, että pienen pojan keskittymiskyky ei ollut paras mahdollinen niin päätin jatkaa treenejä ja siirtää koetta seuraavaan kertaan. Se oli hvyä päätös, viimeiset treenit tällä viikolla sujui jo suht kivasti! Nooan kanssa on kyllä ihana tehdä hommia. Hyvässä tai ehkä-ei-aina-niin-hyvässäkään se menee ja tekee ihan täysillä, se on kivaa ja nyt kun asenne on kohdillaan niin mikäs siinä, sen kun antaa mennä vaan! Kokeita on katsottu pari tälle keväälle vielä. Toivomme onnistumisia.

Meillä on viime päivinä vähän sairasteltu. Kissat on molemmat vähän toiskuntoisia, Justuksella pissatulehdusta ja Maukalla todetiin diabetes. Justuksen tila menee antibiooteilla ohi mutta Maukka on jatkossa insuliinipistosten armoilla, kaksi kertaa päivässä piikitämme. Ero näkyy jo nyt, Maukan fiilis on kohentunut hurjasti lääkkeen antamisen jälkeen joten tosi hyvä juttu, että selvisi!

Ruipalla oli myös AB-kuuri päällä mutta vaiva on korjaantunut ja lääkitys on nyt ohi. No, Ruipasta puheenollen löysin vanhalta koneelta tämmoisen helmen, minä ja Ruippa aksakisoissa Nummelassa silloin vielä kun valtakunnassa oli kaikki hyvin. Kyynel vierähti silmään, kun muistelen miten ihanaa sen kanssa oli aksailla.


Ossi oli myöskin eläinlääkärissä, vanha pappa kärsi iäkkäiden herrasmiesten vaivasta ja häneltä leikattiin anaaliadenooma. 14 tikkiä peräpeilissä ei paljon naurattanut papparaista leikkauspäivänä mutta kun kipulääkitys saatiin kohdilleen ja bonuksena tuo tuoksunarttu Alli käryää nenän alla niin vanhus on kuin uudesti syntynyt! Se painaa menemään tötterö päässä ympäri kämppää ja pihalla temuaa lumessa. Ihan ihme touhua, että tuommoista 11,5v papparaista pitää kytätä silmä kovana ettei se riehu liikaa :)

Meillä on siis ollut vähän tylsempi vuoden aloitus terveyden puolesta mutta joskus näitä tulee. Mutta eniveis, kasvateista kun tässä oli puhetta niin siitä tulikin mieleeni eräs ilmoitusluonteinen asia. Nimittäin, Dreamoor-leirillä toukokuussa olisi tilaa agility ja toko-ryhmissä. Vapaita paikkoja tarjotaan ensin sukulaiskoirille, joten jos sinulla on Ossin, Manun, Royn tai Nooan jälkikasvua niin heitäppä meiliä allekirjoittaneelle ja tule leireilemään kanssamme!  dreamoor.bordercollies (AT)gmail.com. Eikä nyt ole ihan pakko olla sukuakaan, jos on edes melkein sukua :D
.

1 kommentti:

  1. "Pörrö poseeraa"
    Hahaa, todellakin poseeraa. Voiko koira enempää esiintymistä rakastaa?!? :P

    VastaaPoista