Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

2.11.2014

Vain elämää

Nooan jälkikokeiden jälkeen meille koitti talvitauko. No melkein tauko, ollaan tehty tokoa hiljaksiin Nooan kanssa. Kävimme muun muassa Jari Kantoluodon tottisseminaarissa hakemassa uusia näkemyksiä vireeseen liittyen. Kantoluodolla on ihan hyvät ajatukset ja saimme myös jonkun vinkin Nooan viretilaan PK tottiksessa. Katsotaan onko niistä sitten auttamaan ja kantaako se sitten kuitenkaan sinne koesuoritukseen saakka. Se nähdään ensi kesänä. Alla olevat kuvat on ottanut Krista Pihlaja.
Manun kanssa hakuillaan edelleen ajatuksilla back to basics. Manun kanssa ilmaisu on siirretty täysin odottamaan ensi kesää ja nyt vaan tehdään henkilöetsintää kaikkein yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. Treenit ovat edenneet hyvin ja fiilis on kohdallaan. Tätä jatketaan kesään saakka, katsellaan sitten miltä tilanne näyttää.

Allin kanssa agility on tauolla. Luovutettiin ryhmäpaikkamme muille ja me keskitymme nyt juoksujen odotukseen :)

Ei kait tässä sen kummempaa. Kasvattien edesottamuksia seurailemme, nyt ovat Metallisetkin jo korkanneet koekentät (Nuutti tokokokeessa). Niin se aika vaan vierii menemään, vastahan ne syntyivät.

Laitetaan tähän loppuun vielä kultapojun kuva piristämään sykkää syksyä! :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti